T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 418 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #1 Valorant oyuncusuyum FPS düşmesi yedirtmeyecek temiz bir kayıt alabilecek program arıyorum. Medali falan denedim de biraz eksiklikler vardı programda. Önerebileceğiniz program var mı? Sistemim i5 12400F Arc'a 750 16 GB RAM.
Valorant oyuncusuyum FPS düşmesi yedirtmeyecek temiz bir kayıt alabilecek program arıyorum. Medali falan denedim de biraz eksiklikler vardı programda. Önerebileceğiniz program var mı? Sistemim i5 12400F Arc'a 750 16 GB RAM.
R ryxena0 Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #2 SteelSeries ekipmanın varsa SteelSeries uygulaması var.
T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 418 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #3 ryxena0 dedi: SteelSeries ekipmanın varsa SteelSeries uygulaması var. Genişletmek için tıkla... Hayır SteelSeries ekipmanım yok
ryxena0 dedi: SteelSeries ekipmanın varsa SteelSeries uygulaması var. Genişletmek için tıkla... Hayır SteelSeries ekipmanım yok
E enomen Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #4 Ekran kartın Nvdiaa ise kendi uygulmasından video kaydedebilirsin
T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 418 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #5 enomen dedi: Ekran kartın Nvdiaa ise kendi uygulmasından video kaydedebilirsin Genişletmek için tıkla... Yukarıda ekran kartımı belirttim zaten Intel Arc
enomen dedi: Ekran kartın Nvdiaa ise kendi uygulmasından video kaydedebilirsin Genişletmek için tıkla... Yukarıda ekran kartımı belirttim zaten Intel Arc
E enomen Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #6 Görmedim özür dilerim, galiba en mantıklı seçeneğin OBS olur
T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 418 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #7 enomen dedi: Görmedim özür dilerim, galiba en mantıklı seçeneğin OBS olur Genişletmek için tıkla... O da FPS düşmesi yedirtiryor
enomen dedi: Görmedim özür dilerim, galiba en mantıklı seçeneğin OBS olur Genişletmek için tıkla... O da FPS düşmesi yedirtiryor
R ryxena0 Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #8 tamıs dedi: O da FPS düşmesi yedirtiryor. Genişletmek için tıkla... FPS düşmesi yemeden kayıt alman imkansız gibi bir şey sanırım kral OBS var en iyisi ya da Xbox Game Bar.
tamıs dedi: O da FPS düşmesi yedirtiryor. Genişletmek için tıkla... FPS düşmesi yemeden kayıt alman imkansız gibi bir şey sanırım kral OBS var en iyisi ya da Xbox Game Bar.