micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.483 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar TR dışı demeyin, zaten TR'ye hiç girmiyorum. TR'nin dışında en işlevli toxic olmayan veya az olan hangisi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2023
Arkadaşlar TR dışı demeyin, zaten TR'ye hiç girmiyorum. TR'nin dışında en işlevli toxic olmayan veya az olan hangisi?
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 4 Ağustos 2023 #2 Madrid olabilir belki.
kanuutux Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 125 Yer Birleşik Krallık, Reading Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #4 micheal owen dedi: Arkadaşlar TR dışı demeyin, zaten TR'ye hiç girmiyorum. TR'nin dışında en işlevli toxic olmayan veya az olan hangisi? Genişletmek için tıkla... En iyisine karar veremeyebiliriz. O biraz şansına bağlı bir durum ama görüşlerime göre Frankfurt - Paris denebilir.
micheal owen dedi: Arkadaşlar TR dışı demeyin, zaten TR'ye hiç girmiyorum. TR'nin dışında en işlevli toxic olmayan veya az olan hangisi? Genişletmek için tıkla... En iyisine karar veremeyebiliriz. O biraz şansına bağlı bir durum ama görüşlerime göre Frankfurt - Paris denebilir.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 4 Ağustos 2023 #5 kanuutux dedi: En iyisine karar veremeyebiliriz. O biraz şansına bağlı bir durum ama görüşlerime göre Frankfurt - Paris denebilir. Genişletmek için tıkla... Evet Paris'te oynadığımda neredeyse hiç toxic yoktu.
kanuutux dedi: En iyisine karar veremeyebiliriz. O biraz şansına bağlı bir durum ama görüşlerime göre Frankfurt - Paris denebilir. Genişletmek için tıkla... Evet Paris'te oynadığımda neredeyse hiç toxic yoktu.
Toross Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 180 4 Ağustos 2023 #6 Türkiye'de yaşıyorsan frankfurt dışı çok ping alırsın zaten o yüzden tek seçenek frankfurt. Bir de paris olabilir.
Türkiye'de yaşıyorsan frankfurt dışı çok ping alırsın zaten o yüzden tek seçenek frankfurt. Bir de paris olabilir.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2023 #7 micheal owen dedi: Arkadaşlar TR dışı demeyin, zaten TR'ye hiç girmiyorum. TR'nin dışında en işlevli toxic olmayan veya az olan hangisi? Genişletmek için tıkla... Frankfurt
micheal owen dedi: Arkadaşlar TR dışı demeyin, zaten TR'ye hiç girmiyorum. TR'nin dışında en işlevli toxic olmayan veya az olan hangisi? Genişletmek için tıkla... Frankfurt
beydirbey Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 6 4 Ağustos 2023 #9 Paris, london İstanbul serverında Türkler Türkçe konuşuyor. Frankfurt serverında Türkler İngilizce konuşuyor.
Paris, london İstanbul serverında Türkler Türkçe konuşuyor. Frankfurt serverında Türkler İngilizce konuşuyor.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.732 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #10 Landon.