neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #11 lylo dedi: Arkadaşlar TR dışı demeyin, zaten TR'ye hiç girmiyorum. TR'nin dışında en işlevli toxic olmayan veya az olan hangisi? Genişletmek için tıkla... Paris ve Frankfurt ben genelde Frankfurt giriyorum arada toxic geliyor ama yapacak bir şey yok her serverde illaki denk geliyorsun. Ben Frankfurt'ta Elmas oldum genel olarak rank atlayabiliyorsun. beydirbey dedi: Paris, london İstanbul serverında Türkler Türkçe konuşuyor. Frankfurt serverında Türkler İngilizce konuşuyor. Genişletmek için tıkla... Evet Frankfurt'ta da çok var Türk ama onlarda Toxic TR serverinden bıktığı için giriyor.
lylo dedi: Arkadaşlar TR dışı demeyin, zaten TR'ye hiç girmiyorum. TR'nin dışında en işlevli toxic olmayan veya az olan hangisi? Genişletmek için tıkla... Paris ve Frankfurt ben genelde Frankfurt giriyorum arada toxic geliyor ama yapacak bir şey yok her serverde illaki denk geliyorsun. Ben Frankfurt'ta Elmas oldum genel olarak rank atlayabiliyorsun. beydirbey dedi: Paris, london İstanbul serverında Türkler Türkçe konuşuyor. Frankfurt serverında Türkler İngilizce konuşuyor. Genişletmek için tıkla... Evet Frankfurt'ta da çok var Türk ama onlarda Toxic TR serverinden bıktığı için giriyor.
W WonderName21 Picopat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #12 Londra sunucu oyunun en kolay sunucusu olarak kabul edilir. Toxiclikte yok denecek kadar azdır.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.484 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #13 Toross dedi: Türkiye'de yaşıyorsan Frankfurt dışı çok ping alırsın zaten o yüzden tek seçenek Frankfurt. Bir de Paris olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam benim ping sorunum yok Frankfurt'ta 40ping alıyorum Paris'te 45 50 arası.
Toross dedi: Türkiye'de yaşıyorsan Frankfurt dışı çok ping alırsın zaten o yüzden tek seçenek Frankfurt. Bir de Paris olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam benim ping sorunum yok Frankfurt'ta 40ping alıyorum Paris'te 45 50 arası.
K kuz3yy0 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 RX 6600 8GB ASRock B450M HDV Corsair Vengeance 2x8 GB (16 GB) Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #14 lylo dedi: Arkadaşlar TR dışı demeyin, zaten TR'ye hiç girmiyorum. TR'nin dışında en işlevli toxic olmayan veya az olan hangisi? Genişletmek için tıkla... Paris'de oynuyorum ben 25 30 ping alıyorum toxic oyunculara denk gelmedim.
lylo dedi: Arkadaşlar TR dışı demeyin, zaten TR'ye hiç girmiyorum. TR'nin dışında en işlevli toxic olmayan veya az olan hangisi? Genişletmek için tıkla... Paris'de oynuyorum ben 25 30 ping alıyorum toxic oyunculara denk gelmedim.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #15 Ben şahsen Varşovada oynuyorum.
Fts12 Hectopat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #16 lylo dedi: Arkadaşlar TR dışı demeyin, zaten TR'ye hiç girmiyorum. TR'nin dışında en işlevli toxic olmayan veya az olan hangisi? Genişletmek için tıkla... Paris server bana göre en iyisi 10 maçta 1 toxic anca gelir ama gelen toxic de tam olur oyunu mahveder.
lylo dedi: Arkadaşlar TR dışı demeyin, zaten TR'ye hiç girmiyorum. TR'nin dışında en işlevli toxic olmayan veya az olan hangisi? Genişletmek için tıkla... Paris server bana göre en iyisi 10 maçta 1 toxic anca gelir ama gelen toxic de tam olur oyunu mahveder.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.571 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #17 Paris diyorum.
E eren4564 Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #18 tokyo ama gumusler radi gibi.