Valorant için en ucuz VP nereden alınır?

Oguzhan37377

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bayağıdır VP almadığım için fiyatları falan tam bilmiyorum. En ucuz hangi site? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ByNoGame'den alıyorum. Diğer sitelerde ya 5-10 lira daha düşük maksimum zaten ama hiçbirinin Riot Games ortaklığı olmadığı için ve ByNoGame kadar sağlam olmadığı için ByNoGame tercih ediyorum ben.

En ucuz mu bilmiyorum ama ben Klasgame'den alıyorum, en ufak sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

VP miktarı arttıkça diğer sitelerle arasındaki fark artıyor, ben de eskiden ByNoGame'den alıyordum.

VP miktarı arttıkça diğer sitelerle arasındaki fark artıyor, ben de eskiden ByNoGame'den alıyordum.

Riot Games ortaklığı olan tek dijital oyun mecrası. %100 hepsinden daha güvenilir ve garantili. 20-30 lira için paramı çöpe atma riskini ben şahsen almam.

Riot Games ortaklığı olan tek dijital oyun mecrası. %100 hepsinden daha güvenilir ve garantili. 20-30 lira için paramı çöpe atma riskini ben şahsen almam.

Klasgame'den 4-5k degerinde VP aldım yine de sen bilirsin kral.

hesap.com.tr'den aldım arkadaşlar hem en ucuzu orasıydı hem de sayfayı yenilediğim gibi VP geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…