sn1per Centipat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 14 20 Aralık 2020 #1 Merhaba, bende Logitech G Pro Hero kablolu oyuncu faresi var. Bundan daha iyi, FPS odaklı aimimi gelistirecek bir mouse ne alabilirim?
Merhaba, bende Logitech G Pro Hero kablolu oyuncu faresi var. Bundan daha iyi, FPS odaklı aimimi gelistirecek bir mouse ne alabilirim?
3 361857 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 323 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Aralık 2020 #2 Mouse çok kötü değilse ne kadar iyi bir mouse alırsanız da aim gelişmez. 50TL'lik mouse kullanıpta elmas 2 olan arkadaşım var.
Mouse çok kötü değilse ne kadar iyi bir mouse alırsanız da aim gelişmez. 50TL'lik mouse kullanıpta elmas 2 olan arkadaşım var.
sn1per Centipat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 14 20 Aralık 2020 #3 361857 dedi: Mouse çok kötü değilse ne kadar iyi bir mouse alırsanız da aim gelişmez. 50TL'lik mouse kullanıpta elmas 2 olan arkadaşım var. Genişletmek için tıkla... Aimim iyi aslında ama tepkime süresi hızı diğerlerine göre daha iyi bı mause arıyorum
361857 dedi: Mouse çok kötü değilse ne kadar iyi bir mouse alırsanız da aim gelişmez. 50TL'lik mouse kullanıpta elmas 2 olan arkadaşım var. Genişletmek için tıkla... Aimim iyi aslında ama tepkime süresi hızı diğerlerine göre daha iyi bı mause arıyorum
3 361857 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 323 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Aralık 2020 #4 sn1per dedi: Aimim iyi aslında ama tepkime süresi hızı diğerlerine göre daha iyi bir mouse arıyorum. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız mouse gayet iyidir. Bence değiştirmenize gerek yok tabii eğer bir sorunu yoksa. Tepkime hızına gelecek olursak yine de diğerlerine göre tepkime süresi az büyük ihtimalle.
sn1per dedi: Aimim iyi aslında ama tepkime süresi hızı diğerlerine göre daha iyi bir mouse arıyorum. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız mouse gayet iyidir. Bence değiştirmenize gerek yok tabii eğer bir sorunu yoksa. Tepkime hızına gelecek olursak yine de diğerlerine göre tepkime süresi az büyük ihtimalle.