Valorant için fare önerisi

Arkadaşlar SteelSeries Prime ile SteelSeries Prime+ arasında kaldım. Plus olanı alacak gibiyim ama sizce rahat olur mu?

Bence G305 almamalı sebebini merak ediyorsan G305 incelememi okuyabilirsin.

VXE R1 Wireless Mouse 300TL daha ekle stokların gelmesini bekle mis gibi mouse.

Hocam bu serinin Pro olmayan modellerinin sensörü çok iyi değil galiba ama bu bütçede tercih edilebilir yine de.

Çakma 3395'e iyi mi dediniz

Prime+ al. Ama sana önerim az daha biriktir.

Hocam kısa zamanda alsam iyi olur. Prime+ ın gecikne süresi 20ms iken Prime'nin 3.7ms, bu sefer Prime daha iyi geldi fakat 1.2K ya kadar ne alabilirim? Bloody W95 Max da çok hoş geliyor.

Hocam kısa zamanda alsam iyi olur. Prime+ ın gecikne süresi 20ms iken Prime'nin 3.7ms, bu sefer Prime daha iyi geldi fakat 1.2K ya kadar ne alabilirim? Bloody W95 Max da çok hoş geliyor.

Bloody fareleri sadece Minecraft PvP için. İstersen outlet ürünü var sadece kılacak çizikler falan varmış. Ben bu farenin konusunu da açmıştım bayağı iyi mouse 2K'lık mouselerle yarışıyor. Bulursam atacağım.

Tamamdır hocam beklerim, AJ159 Pro modelini buldum özellikleri çok daha yüksek fakat marka güvenilir gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…