Valorant için i3 10100F-GTX 1650 vs 5600G APU sistem

• Konuyu başlatan Kckc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.252

Kckc

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'ta i3 10100F GTX 1650 sistem mi yoksa 5600G işlemcili APU sistem mi daha çok performans verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakın dostum sakın APU sistemine girme , suan en iyi apu sistem gtx 750 ti etmiyor , gtx 1650 ile cok rahat edersin, sakın apuyu aklından geçirme, şeytan dicekki , apu alir sonrasında para geçince elime ekran kartı alırım diceksin SAKIN ! G ile işlemciler ekran kartı ile birlikte kullanıldıgında cok daha verimsiz çalısıyor özetle APU alma

Bence işlemci önemli olduğu için 5600g kendi Gpu'su ile daha iyi FPS verebilir ama sadece valorant oynamayacağını düşünürsek 1650 birçok oyunda daha iyi bir seçenektir.

Sakın dostum sakın APU sistemine girme , suan en iyi apu sistem gtx 750 ti etmiyor , gtx 1650 ile cok rahat edersin, sakın apuyu aklından geçirme, şeytan dicekki , apu alir sonrasında para geçince elime ekran kartı alırım diceksin SAKIN ! G ile işlemciler ekran kartı ile birlikte kullanıldıgında cok daha verimsiz çalısıyor özetle APU alma
İleride ekran kartı almak mantıklı bir seçimken ve almadan apu ile kullanabilmek varken dediğin saçma. Çoğu kişi apu yu ileride yükseltmek için alıyor zaten sakın yazmanın amacı yok. Benim çok bütçem yok mesela 5600g alacağım o fiyata daha performanslı sistem bulunmayabilir (örnek).

Valorant'ta i3 10100F GTX 1650 sistem mi yoksa 5600G işlemcili APU sistem mi daha çok performans verir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanal güvenilirse GTX 1050 bile etmiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanal güvenilirse GTX 1050 bile etmiyor.

Valorant için bakarsan 5600g i3 10100f i geçtiğinen dolayı *sadece valorant tarzı FPS oyunlarında geçer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı