i3-3220 işlemcim ve de HD7350 ekran kartım var. Valorant'ta FPS'im düşük 720p de rahat 60 üstü alsam yeter. (Yani 80 90 civarı alıp en dip 60 olsun istiyorum.) Ekran kartı önerisi ve de RX480 8 GB nasıl olur ortalama iyi FPS verir mi? Teşekkürler. (Sistemde 8 GB RAM var.)
-Bir de kaç watt Supply olmalı teşekkürler.
i3-3220 işlemcim ve de HD7350 ekran kartım var. Valorant'ta FPS'im düşük 720p de rahat 60 üstü alsam yeter. (Yani 80 90 civarı alıp en dip 60 olsun istiyorum.) Ekran kartı önerisi ve de RX480 8 GB nasıl olur ortalama iyi FPS verir mi? Teşekkürler. (Sistemde 8 GB RAM var.)
-Bir de kaç watt Supply olmalı teşekkürler.
Valorant işlemci ağırlıklı oyun işlemci yükseltmek daha iyi olabilir. Ayrıca ekran kartı yükseltirseniz darboğaz da olur. Ryzen 5 5600g daha mantıklı olur. Bütçeniz ve diğer parçalarınız nedir?
Hocam bu sistemin içinden çıkmak zor. En mantıklısı satıp, üstüne ekleyip 5600G APU sistem almak. Valorant ve CS:GO'da da gayet yeterli FPS verecektir. İlerde bütçeniz yettiği zaman bir RX 6600 vesaire takarsınız canavar gibi sisteminiz olur.
O işlemci maksimum GeForce GTX 750 Ti ve GeForce GT 1030 beslemekte hocam. Bütçenizi söyleyin daha mantıklı öneriler yapalım. Ayrıca işlemci yükseltmeniz şart çünkü Valorant işlemci tabanlı bir oyun ve işlemciniz sıkıntı çıkarabilir.
O işlemci maksimum GeForce GTX 750 Ti ve GeForce GT 1030 beslemekte hocam. Bütçenizi söyleyin daha mantıklı öneriler yapalım. Ayrıca işlemci yükseltmeniz şart çünkü Valorant işlemci tabanlı bir oyun ve işlemciniz sıkıntı çıkarabilir.
Hocam bu sistemin içinden çıkmak zor. En mantıklısı satıp, üstüne ekleyip 5600G APU sistem almak. Valorant ve CS:GO'da da gayet yeterli FPS verecektir. İlerde bütçeniz yettiği zaman bir RX 6600 vesaire takarsınız canavar gibi sisteminiz olur.
Valorant işlemci ağırlıklı oyun işlemci yükseltmek daha iyi olabilir. Ayrıca ekran kartı yükseltirseniz darboğaz da olur. Ryzen 5 5600g daha mantıklı olur. Bütçeniz ve diğer parçalarınız nedir?
arkadaşlar sistemden umut yok diyorsanız şuanlık uygun fiyatlı bir apu sistem önerisi varmı
(bütçeyi sistem fiyatlarıyla alakalı birşey bilmediğim için herhangi bir fiyat veremiyeceğim uygun fiyatlı olup ilerde ekran kartı eklersem belli bir süre daha idare edicek birşey olursa çok güzel olur çok şey istemiyorumdur umarım.)
Ekstra: bu sistemi kaç tl ye satmalıyım alan olursa(full casper sistem)
720p ekran
i3-3220
radeon hd7350
8gb ram
Arkadaşlar sistemden umut yok diyorsanız şu anlık uygun fiyatlı bir APU sistem önerisi var mı?
(Bütçeyi sistem fiyatlarıyla alakalı bir şey bilmediğim için herhangi bir fiyat veremiyeceğim uygun fiyatlı olup ileride ekran kartı eklersem belli bir süre daha idare edecek bir şey olursa çok güzel olur
Çok şey istemiyorumdur umarım.
Ekstra: Bu sistemi kaç TL'ye satmalıyım alan olursa(Full Casper sistem)
720p ekran
i3-3220
Radeon HD7350
8 GB RAM