K Kaganv2 Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #1 Hafta içleri internetim olmuyor. Ben de aim çalışayım dedim. Bildiğiniz "internetsiz" aim çalışma programı var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2024
Hafta içleri internetim olmuyor. Ben de aim çalışayım dedim. Bildiğiniz "internetsiz" aim çalışma programı var mı acaba?
ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #2 Kaganv2 dedi: Poligon yeterlidir Aim Lab reflex icin kulanılabilir. Genişletmek için tıkla... Kaganv2 dedi: Hafta içleri internetim olmuyor. Ben de aim çalışayım dedim. Bildiğiniz "internetsiz" aim çalışma programı var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Poligon öneririm.
Kaganv2 dedi: Poligon yeterlidir Aim Lab reflex icin kulanılabilir. Genişletmek için tıkla... Kaganv2 dedi: Hafta içleri internetim olmuyor. Ben de aim çalışayım dedim. Bildiğiniz "internetsiz" aim çalışma programı var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Poligon öneririm.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.903 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #3 ibrahimsmaet dedi: Poligon öneririm. Genişletmek için tıkla... İnternetim yok diyor. Nasıl girecek Valorant'a? Kaganv2 dedi: Hafta içleri internetim olmuyor. Ben de aim çalışayım dedim. Bildiğiniz "internetsiz" aim çalışma programı var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Aim Lab var aradığınız tarzda.
ibrahimsmaet dedi: Poligon öneririm. Genişletmek için tıkla... İnternetim yok diyor. Nasıl girecek Valorant'a? Kaganv2 dedi: Hafta içleri internetim olmuyor. Ben de aim çalışayım dedim. Bildiğiniz "internetsiz" aim çalışma programı var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Aim Lab var aradığınız tarzda.