Emma Stone
Kilopat
Daha fazla
Bütçe kısıtlı olduğundan anakart olarak bunu tercih edebilirsin. Elindeki RAM'i de satmak zorundasın çünkü bu anakartla uyumlu değil.şu anlık satmak ile uğraşamam işlemci olarak ne önerirsin
elimde 1 tane 16gb ram var anakart olarak ne almalıyım bütçe yükseltebilirim
itopyada mevcut olan parçaları söylerseniz daha iyi olur bütçe 15'e kadar çıkabilirBütçe kısıtlı olduğundan anakart olarak bunu tercih edebilirsin. Elindeki RAM'i de satmak zorundasın çünkü bu anakartla uyumlu değil.
RAM olarak şuan 16GB alıp ileride 32'ye yükseltirsen çok iyi olur.
İşlemci olarak 7500F 400FPS üzeri veriyor diye biliyorum Valorantta.
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İtopya istemenizin sebebi nedir? AM5 için kısıtlı bir bütçede tek bir siteye kalmak mantıklı değil. En F/P parçaları farklı sitelerden alıp birleştirmek daha iyi olacaktır.itopyada mevcut olan parçaları söylerseniz daha iyi olur bütçe 15'e kadar çıkabilir
Bildiğim yerden almak daha güvenilir hissettiriyorİtopya istemenizin sebebi nedir? AM5 için kısıtlı bir bütçede tek bir siteye kalmak mantıklı değil. En F/P parçaları farklı sitelerden alıp birleştirmek daha iyi olacaktır.
RAM ve anakartı Sinerji Bilgisayardan attım. Güvenilir bir site, emin olabilirsiniz.Bildiğim yerden almak daha güvenilir hissettiriyor
Şu an kullandığım işlemcinin soğutucusu var fakat yetersiz olucaktır diye düşünüyorumRAM ve anakartı Sinerji Bilgisayardan attım. Güvenilir bir site, emin olabilirsiniz.
İşlemciyi de İncehesap satıcısından tercih edin. Güvenilirdir, daha önce alışveriş deneyimim oldu.
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
İtopya'da 15 bin TL'ye bu kombinasyonu yapmanız imkansız. Ayrıca işlemci soğutucusuz gelmekte. Soğutucunuz var mı?
Muhtemelen hem yetersiz hem uyumsuz olacaktır. Soğutucu için ek bir bütçe ayırmayı planlıyor musunuz? 7500F için pahalı bir soğutucuya gerek yok.Şu an kullandığım işlemcinin soğutucusu var fakat yetersiz olucaktır diye düşünüyorum
hocam bu kadar zahmete girmeden 240fps altına düşmeyecek işlemci yok mu peki am4 için üstüne monitör'de alacağım için benim için baya zahmetli olurMuhtemelen hem yetersiz hem uyumsuz olacaktır. Soğutucu için ek bir bütçe ayırmayı planlıyor musunuz? 7500F için pahalı bir soğutucuya gerek yok.
Ayrıca soğutucu önermem için kasa bilginiz gerekli.
AM4'te 5600 alabilirsiniz. Karar size kalmış. En mantıklı ve geleceğe dönük tercih 7500F olacağı için öneriyorum.hocam bu kadar zahmete girmeden 240fps altına düşmeyecek işlemci yok mu peki am4 için üstüne monitör'de alacağım için benim için baya zahmetli olur
sadece işlemci değiştirirsem kaç sene giderAM4'te 5600 alabilirsiniz. Karar size kalmış. En mantıklı ve geleceğe dönük tercih 7500F olacağı için öneriyorum.