Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.230 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:54 #21 xrave dedi: sadece işlemci değiştirirsem kaç sene gider Genişletmek için tıkla... 5600 için anakartta değiştirmelisiniz bu arada. Tek fark RAM değişmeyecek. Soğutucu da muhtemelen değişmeli. Ne kadar gideceği biraz size bağlı. Kafadan bir şey atmak yanlış olur.
xrave dedi: sadece işlemci değiştirirsem kaç sene gider Genişletmek için tıkla... 5600 için anakartta değiştirmelisiniz bu arada. Tek fark RAM değişmeyecek. Soğutucu da muhtemelen değişmeli. Ne kadar gideceği biraz size bağlı. Kafadan bir şey atmak yanlış olur.
xrave Femtopat Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: GTX 1660S İşlemci:11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400F @ 2.60GHz Anakart: Biostar H510MHP 2.0 Ram: Xpg 16GB Cinsiyet Erkek Dün 18:58 #22 Emma Stone dedi: 5600 için anakartta değiştirmelisiniz bu arada. Tek fark RAM değişmeyecek. Soğutucu da muhtemelen değişmeli. Ne kadar gideceği biraz size bağlı. Kafadan bir şey atmak yanlış olur. Genişletmek için tıkla... peki 7500f için soğutucu önerebilirsiniz ve kasa bilgisi olarak ihtiyacınız olan nedir
Emma Stone dedi: 5600 için anakartta değiştirmelisiniz bu arada. Tek fark RAM değişmeyecek. Soğutucu da muhtemelen değişmeli. Ne kadar gideceği biraz size bağlı. Kafadan bir şey atmak yanlış olur. Genişletmek için tıkla... peki 7500f için soğutucu önerebilirsiniz ve kasa bilgisi olarak ihtiyacınız olan nedir
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.230 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:58 #23 xrave dedi: peki 7500f için soğutucu önerebilirsiniz ve kasa bilgisi olarak ihtiyacınız olan nedir Genişletmek için tıkla... Kasa modeli nedir? Soğutucu için tahmini bütçeniz nedir? F/P bir model mi atayım?
xrave dedi: peki 7500f için soğutucu önerebilirsiniz ve kasa bilgisi olarak ihtiyacınız olan nedir Genişletmek için tıkla... Kasa modeli nedir? Soğutucu için tahmini bütçeniz nedir? F/P bir model mi atayım?
xrave Femtopat Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: GTX 1660S İşlemci:11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400F @ 2.60GHz Anakart: Biostar H510MHP 2.0 Ram: Xpg 16GB Cinsiyet Erkek Dün 19:05 #24 Emma Stone dedi: Kasa modeli nedir? Soğutucu için tahmini bütçeniz nedir? F/P bir model mi atayım? Genişletmek için tıkla... Soğutucu için 3k diyebiliriz, kasayı eskiden yaşadığım yerdeki küçük bir avm'den aldığım için bilmiyorum.
Emma Stone dedi: Kasa modeli nedir? Soğutucu için tahmini bütçeniz nedir? F/P bir model mi atayım? Genişletmek için tıkla... Soğutucu için 3k diyebiliriz, kasayı eskiden yaşadığım yerdeki küçük bir avm'den aldığım için bilmiyorum.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.230 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:07 #25 xrave dedi: Soğutucu için 3k diyebiliriz, kasayı eskiden yaşadığım yerdeki küçük bir avm'den aldığım için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Soğutucu için o kadar bütçeye bence gerek yok. Bu model bile fazlasıyla yetecektir. Kalan bütçeyi monitöre ayırırsınız. Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Kasa modelinizi bilsem daha net şekilde uyar derdim fakat tahminimce uyacaktır.
xrave dedi: Soğutucu için 3k diyebiliriz, kasayı eskiden yaşadığım yerdeki küçük bir avm'den aldığım için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Soğutucu için o kadar bütçeye bence gerek yok. Bu model bile fazlasıyla yetecektir. Kalan bütçeyi monitöre ayırırsınız. Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Kasa modelinizi bilsem daha net şekilde uyar derdim fakat tahminimce uyacaktır.
xrave Femtopat Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: GTX 1660S İşlemci:11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400F @ 2.60GHz Anakart: Biostar H510MHP 2.0 Ram: Xpg 16GB Cinsiyet Erkek Dün 19:10 #26 Emma Stone dedi: Soğutucu için o kadar bütçeye bence gerek yok. Bu model bile fazlasıyla yetecektir. Kalan bütçeyi monitöre ayırırsınız. Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Kasa modelinizi bilsem daha net şekilde uyar derdim fakat tahminimce uyacaktır. Genişletmek için tıkla... Emma Stone dedi: Soğutucu için o kadar bütçeye bence gerek yok. Bu model bile fazlasıyla yetecektir. Kalan bütçeyi monitöre ayırırsınız. Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Kasa modelinizi bilsem daha net şekilde uyar derdim fakat tahminimce uyacaktır. Genişletmek için tıkla... isterseniz camı açmadan yakından fotoğrafını yükleyebilirim yardımcı olursa
Emma Stone dedi: Soğutucu için o kadar bütçeye bence gerek yok. Bu model bile fazlasıyla yetecektir. Kalan bütçeyi monitöre ayırırsınız. Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Kasa modelinizi bilsem daha net şekilde uyar derdim fakat tahminimce uyacaktır. Genişletmek için tıkla... Emma Stone dedi: Soğutucu için o kadar bütçeye bence gerek yok. Bu model bile fazlasıyla yetecektir. Kalan bütçeyi monitöre ayırırsınız. Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Kasa modelinizi bilsem daha net şekilde uyar derdim fakat tahminimce uyacaktır. Genişletmek için tıkla... isterseniz camı açmadan yakından fotoğrafını yükleyebilirim yardımcı olursa
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.230 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:11 #27 xrave dedi: isterseniz camı açmadan yakından fotoğrafını yükleyebilirim yardımcı olursa Genişletmek için tıkla... Olabilir. Kasanın üzerinde markası vs. varsa daha iyi olur.
xrave dedi: isterseniz camı açmadan yakından fotoğrafını yükleyebilirim yardımcı olursa Genişletmek için tıkla... Olabilir. Kasanın üzerinde markası vs. varsa daha iyi olur.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.767 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:25 #28 Emma Stone dedi: Soğutucu için o kadar bütçeye bence gerek yok. Bu model bile fazlasıyla yetecektir. Kalan bütçeyi monitöre ayırırsınız. Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Kasa modelinizi bilsem daha net şekilde uyar derdim fakat tahminimce uyacaktır. Genişletmek için tıkla... 7500F ile kullanıyorum AAA oyunlarda 60 derece üstünü şimdiye kadar görmedim.
Emma Stone dedi: Soğutucu için o kadar bütçeye bence gerek yok. Bu model bile fazlasıyla yetecektir. Kalan bütçeyi monitöre ayırırsınız. Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Kasa modelinizi bilsem daha net şekilde uyar derdim fakat tahminimce uyacaktır. Genişletmek için tıkla... 7500F ile kullanıyorum AAA oyunlarda 60 derece üstünü şimdiye kadar görmedim.