Valorant icin islemci veya ekran karti tavsiyesi

Razell38

Femtopat
Merhaba Valorant oynuyorum genelde.
GTX 1650 ve i5 10400F ve 8 GB RAM'im var kullanıyorum FPS'imi arttırmak istiyorum fakat ne değişeceğimi bilemedim anakartim sadece 10. nesil destekliyor 2060 Super ve 16 GB RAM önerdiler sizce fark yaratır mı? Benzer konulara baktığımda FPS'i hala aynı olanlar vardı sizce ne yapmayalim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kanka 2060 Super aldim diyelim 2x8GB RAM bir de eski ekran kartının parasıyla yeni anakart alsam nasıl olur alırsam işlemciye alınır mı? Sence.

@Razell38 elindekileri sat ve bunları al:

Sonra sattığın parçaların parasıyla bunları al:

Bu RAM dışındakileri alırsam 2
El mi aliyim sıfır mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Razell38 dostum 6K RTX 2060'a çok fazla onu geçtim 2060'a 6K verirsen benim önerdiğim parçaları hangi para ile alacaksın? 300FPS mümkün de 400 zor gibi.

Merhaba kral, şimdi düşündüm ekran kartı yerine bu dediklerini alacağım bir mağazadan. Sıfır sence mantıklı mı? Bu dediklerini alınca da kalan parçaları satıp ekran kartı alacağım.

@Razell38 dediklerimi herhangi bir mağazadan alamazsın. Elindekileri de satıp sıfır ekran kartı alamazsın. Doğru düzgün sıfır bir ekran kartı alman için en az 10k lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…