enesnees Centipat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #1 Hangisi daha iyi sıralama yapar mısınız? Ona göre çıkartacağım.
I idkwhoamimaybealien Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 607 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #2 enesnees dedi: Hangisi daha iyi sıralama yapar mısınız? Ona göre çıkartacağım. Genişletmek için tıkla... Oynayış stiline göre değişir. İnternetten tier listlere bakabilirsin. Örn:
enesnees dedi: Hangisi daha iyi sıralama yapar mısınız? Ona göre çıkartacağım. Genişletmek için tıkla... Oynayış stiline göre değişir. İnternetten tier listlere bakabilirsin. Örn:
B babapro19 Picopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #3 Raze kullan bence.
enesnees Centipat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #4 en son yoru açtım idkwhoamimaybealien dedi: Oynayış stiline göre değişir. Genişletmek için tıkla... çok noob oynarım bir maçta anca 2 kil falan babapro19 dedi: Raze kullan bence. Genişletmek için tıkla... bilmem güzel duruyor
en son yoru açtım idkwhoamimaybealien dedi: Oynayış stiline göre değişir. Genişletmek için tıkla... çok noob oynarım bir maçta anca 2 kil falan babapro19 dedi: Raze kullan bence. Genişletmek için tıkla... bilmem güzel duruyor
05emocan55 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #5 enesnees dedi: Çok noob oynarım bir maçta anca 2 kil falan Genişletmek için tıkla... Eğer pek iyi oynayamıyorsanız kontrolcü almakta fayda var. Sizin yerinizde olsam Cypher Viper Killjoy karakterlerinden birini alırım.
enesnees dedi: Çok noob oynarım bir maçta anca 2 kil falan Genişletmek için tıkla... Eğer pek iyi oynayamıyorsanız kontrolcü almakta fayda var. Sizin yerinizde olsam Cypher Viper Killjoy karakterlerinden birini alırım.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 15 Mart 2021 #6 Ben oyuna başladığımda ilk Sova aldım. Hala Sova oynuyorum sıkılmak yok. Takımın gözcüsüyüm. Özellikle savunan tarafta yeteneklerim çok işe yarıyor.
Ben oyuna başladığımda ilk Sova aldım. Hala Sova oynuyorum sıkılmak yok. Takımın gözcüsüyüm. Özellikle savunan tarafta yeteneklerim çok işe yarıyor.
enesnees Centipat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #7 05emocan55 dedi: Eğer pek iyi oynayamıyorsanız kontrolcü almakta fayda var. Sizin yerinizde olsam Cypher Viper Killjoy karakterlerinden birini alırım. Genişletmek için tıkla... Reyna bana göre değil, değil mi? Ben noobum çünkü.
05emocan55 dedi: Eğer pek iyi oynayamıyorsanız kontrolcü almakta fayda var. Sizin yerinizde olsam Cypher Viper Killjoy karakterlerinden birini alırım. Genişletmek için tıkla... Reyna bana göre değil, değil mi? Ben noobum çünkü.
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 15 Mart 2021 #8 idkwhoamimaybealien dedi: Oynayış stiline göre değişir. İnternetten tier listlere bakabilirsin. Örn: Eki Görüntüle 922974 Genişletmek için tıkla... Saçmalık Yoru oynamasını bilene en iyi karakter. O flaşı atıp arkalarına ışınlanarak adam vurmak feci zevk veriyor. Birde Reyna A sınıfında. enesnees dedi: Reyna bana göre değil, değil mi? Ben noobum çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet bırak oynamayı bilen biri Reyna alsın.
idkwhoamimaybealien dedi: Oynayış stiline göre değişir. İnternetten tier listlere bakabilirsin. Örn: Eki Görüntüle 922974 Genişletmek için tıkla... Saçmalık Yoru oynamasını bilene en iyi karakter. O flaşı atıp arkalarına ışınlanarak adam vurmak feci zevk veriyor. Birde Reyna A sınıfında. enesnees dedi: Reyna bana göre değil, değil mi? Ben noobum çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet bırak oynamayı bilen biri Reyna alsın.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 15 Mart 2021 #9 enesnees dedi: Reyna bana göre değil, değil mi? Ben noobum çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam poligonda alıştırma yapın. İllaki iyi oynamaya başlayacaksınız. Kendinize noob demeyin. Eğlenmeye bakın. Bir süre sonra eğlenirken de çok iyi oynadığınızı göreceksiniz. Çok fazla kasmayın yani.
enesnees dedi: Reyna bana göre değil, değil mi? Ben noobum çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam poligonda alıştırma yapın. İllaki iyi oynamaya başlayacaksınız. Kendinize noob demeyin. Eğlenmeye bakın. Bir süre sonra eğlenirken de çok iyi oynadığınızı göreceksiniz. Çok fazla kasmayın yani.
05emocan55 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #10 enesnees dedi: Reyna bana göre değil değil mi ben noobum çünkü Genişletmek için tıkla... Hayır eğer iyi oynayamıyorsanız düellocu alıp takımdakilerin oyununu berbat etmeyin.
enesnees dedi: Reyna bana göre değil değil mi ben noobum çünkü Genişletmek için tıkla... Hayır eğer iyi oynayamıyorsanız düellocu alıp takımdakilerin oyununu berbat etmeyin.