T toprakbeyg Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #1 Merhaba Gigabyte B450M K2 anakartim var Valorant CS PUBG gibi oyunlar oynuyorum BlackShark v2X anakartimla iyi performans verir mi? Önerilerinizi bekliyorum bütçem 1.500a kadar var Max cikabilecegim bu.
Merhaba Gigabyte B450M K2 anakartim var Valorant CS PUBG gibi oyunlar oynuyorum BlackShark v2X anakartimla iyi performans verir mi? Önerilerinizi bekliyorum bütçem 1.500a kadar var Max cikabilecegim bu.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.763 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #2 Verir V2 X alabilirsin.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.161 Makaleler 1 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #3 Stereo kulaklıklarda da USB kulaklıklarda da sorun yaşamazsın merak etme. Valorant'ta HTRF açık olsun yeterli.
Stereo kulaklıklarda da USB kulaklıklarda da sorun yaşamazsın merak etme. Valorant'ta HTRF açık olsun yeterli.
W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.301 Makaleler 1 28 Nisan 2023 #4 Aynı anakartla aynı kulaklığı kullanıyorum ve memnunum
T toprakbeyg Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #5 zuse dedi: Verir V2 X alabilirsin. Genişletmek için tıkla... KafadanKontak dedi: Stereo kulaklıklarda da USB kulaklıklarda da sorun yaşamazsın merak etme. Valorant'ta HTRF açık olsun yeterli. Genişletmek için tıkla... Wallywestrt dedi: Aynı anakartla aynı kulaklığı kullanıyorum ve memnunum Genişletmek için tıkla... Yani v2x alayimmi iyimidir heryerde öneriliyor veya başka bir marka varmidir
zuse dedi: Verir V2 X alabilirsin. Genişletmek için tıkla... KafadanKontak dedi: Stereo kulaklıklarda da USB kulaklıklarda da sorun yaşamazsın merak etme. Valorant'ta HTRF açık olsun yeterli. Genişletmek için tıkla... Wallywestrt dedi: Aynı anakartla aynı kulaklığı kullanıyorum ve memnunum Genişletmek için tıkla... Yani v2x alayimmi iyimidir heryerde öneriliyor veya başka bir marka varmidir
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 28 Nisan 2023 #6 toprakbeyg dedi: Yani v2x alayimmi iyimidir heryerde öneriliyor veya başka bir marka varmidir Genişletmek için tıkla... O fiyata yok bence.
toprakbeyg dedi: Yani v2x alayimmi iyimidir heryerde öneriliyor veya başka bir marka varmidir Genişletmek için tıkla... O fiyata yok bence.
T toprakbeyg Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #7 olvidobc dedi: O fiyata yok bence. Genişletmek için tıkla... Uzun sürede uzmezse aliyim
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2023 #8 Corsair Void Elite RGB 7.1 bizzat kullanıyorum kullandığım en iyi kulaklık(bu fiyatta) V2 X e o parayı verme Max 900 TL hak eden bir kulaklık anakartın ses yongası kötüyse de bakma. Şimdi gördüm anakartın iyi performans verir ama 1.5k ya v2X değmez.
Corsair Void Elite RGB 7.1 bizzat kullanıyorum kullandığım en iyi kulaklık(bu fiyatta) V2 X e o parayı verme Max 900 TL hak eden bir kulaklık anakartın ses yongası kötüyse de bakma. Şimdi gördüm anakartın iyi performans verir ama 1.5k ya v2X değmez.
T toprakbeyg Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #9 Kagan61 dedi: Corsair Void Elite RGB 7.1 bizzat kullanıyorum kullandığım en iyi kulaklık(bu fiyatta) V2 X e o parayı verme Max 900 TL hak eden bir kulaklık anakartın ses yongası kötüyse de bakma. Şimdi gördüm anakartın iyi performans verir ama 1.5k ya v2X değmez. Genişletmek için tıkla... Corsair Void Elite Surround 7.1 CA-9011206-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Kırmızı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu almayı düşünüyorum aslında ama dip ses düşündürüyor beni deneyimlerini aktarirmisin rica etsem
Kagan61 dedi: Corsair Void Elite RGB 7.1 bizzat kullanıyorum kullandığım en iyi kulaklık(bu fiyatta) V2 X e o parayı verme Max 900 TL hak eden bir kulaklık anakartın ses yongası kötüyse de bakma. Şimdi gördüm anakartın iyi performans verir ama 1.5k ya v2X değmez. Genişletmek için tıkla... Corsair Void Elite Surround 7.1 CA-9011206-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Kırmızı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu almayı düşünüyorum aslında ama dip ses düşündürüyor beni deneyimlerini aktarirmisin rica etsem