Valorant için monitör önerisi

Kral güzel bulmuşsunuz da Valorant için TN tipi kullanılırmıs öyle duydum IPS sadece renklere odaklı hikayesi oyunlar i

Ekran kartım ASUS RX 7700 XT monitöre uyumlu olur mu?

Niy olmasın HDMI varsa olur :d

Dostum soket olduğu sürece her GPU her monitörle uyumlu olur TN gereksiz ki CS değil bu Valorant'ta rakiplerin yerini görmen için renk lazım TN veya VA alma illa 240 Hz olsun 8K altı olsun dersen G4 yeter

Olur hocam sorun olmaz.
Eywallah

Dostum soket olduğu sürece her GPU her monitörle uyumlu olur TN gereksiz ki CS değil bu Valorant'ta rakiplerin yerini görmen için renk lazım TN veya VA alma illa 240 Hz olsun 8K altı olsun dersen G4 yeter
Peki dediğin gibi olsun fakat bu monitörün 24 inç ini bana atabilir misin? 25inç olmaz da

Son düzenleme:
25 neden olmuyor hocam arada inch oynuyor zaten 2.5cm.
Teşekkürler youtubede de araştırdım fazla kalın gözümü köşeleri alır diye zannediyordum youtubede monitörü gösterdiler baya iyi fotosunda kalın gözüküyomüş fiyatına baya ideal 240hz için bence sağolasın

25 neden olmuyor hocam arada inch oynuyor zaten 2.5cm.
Birde monitör HDR değilde HD heralde öyle yazıyor bilgilerinde

Hocam ekran Full HD yani 1080p HDR bir çözünürlük değil özellik ışık dengesini detayları falan ayarlıyor monitörde de bu özellik mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…