Valorant için mouse önerisi

Flydeei

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, şu anda Gamepower Bane Mause kullanıyorum arkadaşlar. Elime tam oturmuyor ve hızlı döndürürken dönmüyor. Valorant oynadığım içinde arkama döndüremiyorum. 500TL'ye kadar bütçem var, bir miktar bütçeyi aşabilirim. Valorant için uygun bir mouse önerisinde bulunabilirseniz sevinirim. Açıkçası Mause'lerden pek anlamıyorum. İlginiz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower Bane genel olarak büyük bir mouse, elinize oturmuyorsa eliniz küçük diye tahmin ediyorum.

Merhaba, şu anda Gamepower bane mause kullanıyorum arkadaşlar. Elime tam oturmuyor ve hızlı döndürürken dönmüyor. Valorant oynadığım içinde arkama döndüremiyorum. 500TL'ye kadar bütçem var, bir miktar bütçeyi aşabilirim. Valorant için uygun bir mouse önerisinde bulunabilirseniz sevinirim. Açıkçası Mause'lerden pek anlamıyorum. İlginiz için teşekkürler.

Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.

Gamepower Bane genel olarak büyük bir mouse, elinize oturmuyorsa eliniz küçük diye tahmin ediyorum.

aksine elim büyük olduğu için oturmuyor.
Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.
Palm fakat eni ve boyunu bilmiyorum elimin.
Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabilirizÖlçtüm elimi, boyu 17-18cm, eni 8-9cm.
Ölçtüm elimi, boyu 17-18cm, eni 8-9cm.
@AirJET önerebilir misin bildiğin güzel varsa kanka.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı