Valorant için mouse pad önerisi

Bütçe
300-400

SrEfi

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3070
RAYZEN 5 5600
GSKİLL 2X16GB 3200MHZ RAM
B550M
Merhaba şu an elimde dandik 30-40 liralık bir mouse pad var. Arkadaşlarımın dediğine göre mouse padin kalitelisi çok fark ettiriyormuş.
Valorant'ta 600DPI 0.28 oynuyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba şu an elimde dandik 30-40 liralık bir mouse pad var. Arkadaşlarımın dediğine göre mouse padin kalitelisi çok fark ettiriyormuş.
Valorant'ta 600DPI 0.28 oynuyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam bunlar var herkes çok iyi diyor fiyatı biraz yüksek ama bence alınabilir.

Hocam şöyle bir şey alınmaz mı bu marka çok öneriliyor.

Bilmiyorum hocam ama bende de bunun aynısı var markası farklı bunlar muhtemelen hepsi aynı ürün etiket basılıyor mouse pad çok güzel ama çok fazla toz tutuyor 1 haftata rengi siyahtan griye yaklaşıyor belki benimle alakalıddır bilmiyorum.

Bilmiyorum hocam ama bende de bunun aynısı var markası farklı bunlar muhtemelen hepsi aynı ürün etiket basılıyor mouse pad çok güzel ama çok fazla toz tutuyor 1 haftata rengi siyahtan griye yaklaşıyor belki benimle alakalıddır bilmiyorum.

Peki son bir soru sorayım sence Klasse ile xrades arasindaki fiyat farkina değecek bir fark var mıdır?

Peki son bir soru sorayım sence Klasse ile xrades arasindaki fiyat farkina değecek bir fark var mıdır?

Kumaş kalitesi değişir ama bence çok bir fark yoktur.

Hocam ben bunu almıştım hala kullanıyor mdediğim gibi bu diyata çok iyi ilk aldığımda çok büyük gelmişti 2. aldığımda fiyat artırmamak için küçültmüşler ama boyutu gayet yeterli klevye mouse çok rahat kaplıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı