Atsızsz Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 673 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #11 253662 dedi: Bütçeni belirtip konularını açarsan daha iyi olur. DeathAdder V2 : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol DeathAdder V2 : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu ikisi bence güzel bir seçim kulaklığı kendim kullanıyorum mikrofon kalitesinden ses kalitesinden çok memnunum
253662 dedi: Bütçeni belirtip konularını açarsan daha iyi olur. DeathAdder V2 : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol DeathAdder V2 : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu ikisi bence güzel bir seçim kulaklığı kendim kullanıyorum mikrofon kalitesinden ses kalitesinden çok memnunum
kudalidis Femtopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #12 253662 dedi: Bütçeni belirtip konularını açarsan daha iyi olur. DeathAdder V2 : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol DeathAdder V2 : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Viper mini düşünüyorum mouse için
253662 dedi: Bütçeni belirtip konularını açarsan daha iyi olur. DeathAdder V2 : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol DeathAdder V2 : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Viper mini düşünüyorum mouse için
2 253662 Hectopat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 1.776 Çözümler 15 21 Kasım 2022 #13 kudalidis dedi: Viper Mini düşünüyorum mouse için. Genişletmek için tıkla... Bütçeden yana problemin yoksa normal V2 attığımını öneririm.
kudalidis dedi: Viper Mini düşünüyorum mouse için. Genişletmek için tıkla... Bütçeden yana problemin yoksa normal V2 attığımını öneririm.