LabaTo Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Balıkesir,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #11 picl raknhocam dedi: Monster . Genişletmek için tıkla... Asus?
DARTY Kilopat Katılım 11 Ekim 2016 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #12 Despair, the golden Knight.
erenerdugan Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 318 Çözümler 2 27 Eylül 2021 #13 YüzbaşıJohnPrice dedi: Adınız ne? Genişletmek için tıkla... Adım Eren. Akif Okaner dedi: Bazı harfleri sayıyla yazınca güzel olabiliyor. Örneğin "F44ry". Ancak nickin kulağa da hoş gelmesi lazım bence. Sizinki biraz zor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam. Akif Okaner dedi: Güzel isim bulsam kendim kullanırım. Almanca, latince falan bakıyorum. Millet o nickleri nasıl oluşturuyor anlamıyorum. Bir de salladım diyorlar. Genişletmek için tıkla... Sitelerden oluşturuyorlar hocam.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Adınız ne? Genişletmek için tıkla... Adım Eren. Akif Okaner dedi: Bazı harfleri sayıyla yazınca güzel olabiliyor. Örneğin "F44ry". Ancak nickin kulağa da hoş gelmesi lazım bence. Sizinki biraz zor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam. Akif Okaner dedi: Güzel isim bulsam kendim kullanırım. Almanca, latince falan bakıyorum. Millet o nickleri nasıl oluşturuyor anlamıyorum. Bir de salladım diyorlar. Genişletmek için tıkla... Sitelerden oluşturuyorlar hocam.
THE WATCHER Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 669 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #14 Shotter.