Valorant için NVIDIA Freestyle filtre önerisi

LastEmperor

Hectopat
Makaleler
2
Önceden çok güzel 2 tane yapmıştım fakat sürekli silinip duruyordu. Sanırım güncellemelerden).
Bir süre sonra uğraşmaktan sıkıldım.
Güzel bir filtre öneriniz var mı?
Sadece Valorant olmasına gerek yok herhangi bir oyunda kullandığınız filtre de işimi görebilir.

Önceden çok güzel 2 tane yapmıştım fakat sürekli silinip duruyordu. Sanırım güncellemelerden).
Bir süre sonra uğraşmaktan sıkıldım.
Güzel bir filtre öneriniz var mı?
Sadece Valorant olmasına gerek yok herhangi bir oyunda kullandığınız filtre de işimi görebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tarz çeşitli videolar var.

Kendine göre ayarlayıp harici bir dosya ile çıktısını kaydedip sonradan kullanabilirsin.

Kendine göre ayarlamakla beraber hazır ayarlara bir göz atabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tarz çeşitli videolar var.

Kendine göre ayarlayıp harici bir dosya ile çıktısını kaydedip sonradan kullanabilirsin.

Kendine göre ayarlamakla beraber hazır ayarlara bir göz atabilirsin.

1626686072641.png

Sol üst tarafta böyle bir şey çıktı, filtreyle alakası var mı? (benim yüzünden de olabilir ekran kartı uygulamasından bir şeyleri değiştirdim ne olduğunu bende bilmiyorum.)

Eki Görüntüle 1112234

Sol üst tarafta böyle bir şey çıktı, filtreyle alakası var mı? (benim yüzünden de olabilir ekran kartı uygulamasından bir şeyleri değiştirdim ne olduğunu bende bilmiyorum.)

NVIDIA PhysX özelliği.
Ayrıca, PhysX'in CPU'ya geçtiğini söylüyor.

Ayarları geri alırsan veya görüntü ayarlarından kapatırsan gider zaten.

Peki bu iyi bir şey mi?

NVIDIA PhysX: NVIDIA tarafından NVIDIA GameWorks yazılım paketinin bir parçası olarak geliştirilen açık kaynaklı bir gerçek zamanlı fizik motoru ara katman yazılımı SDK'sıdır.

Fizik motoru ve ara katman olmakla beraber daha gerçekçi fizik deneyimi sunar.

Çoğu oyun motoru kendisine ait fizik motoru ile gelse bile ekran kartı desteklemektedir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı