Valorant için oyuncu faresi önerisi

muti535353

Hectopat
Daha fazla  
Bütçe önemsiz. Şu an kullandığım mouse Razer Viper V2 Pro. Bu fareyi değiştirmem gerek mi bilmiyorum ama artık ilk baştaki aldığım gibi vuramıyorum. Mouse ne önerirsiniz? Bütçe önemli değil, oynadığım oyun Valorant. Sadece uzun long peek çok atıyorum.

G PRO X Superlight v2.

Wraith sitesinden önerebileceğim 2 tane mouse var; Dragonfly A9 Pro ve VXE R1 Pro Max. R1 kullandım gayet hoş ve güzel bir mouse hafiflik ve kullanılabilirlik açısından. Onun dışında şu an güncel olarak kullandığım ATK blazing sky X1s var bu da ele tam oturan bir mouse ve Pro modelini almasanız da yedek skatezlerini gönderiyorlar.

Hangisi benim için iyi olur.

ATK A9 Plus öneririm.

TUF Gaming alabilirsin.

Bütçe önemli değilse
Alınabilecek en iyi farelerden. Ama fazladan adam vurmanı sağlamayacak haberin olsun.

ATK A9 Plus aldım bayağı iyi ama mousepedimde kulanamıyorum başka mouse pad aldım düzeldi. Bayagı kalitlei öneririm.

@Mai_Sakurajima hocamın attığını alın geçin hem aşırı popüler bir mouse kullananların hepsi memnun hem de taş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…