R ragjer Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 429 28 Ağustos 2025 #1 Valorant için Rapid trigger klavye önerir misiniz? Fiyat olarak bilgim yok ama iyi ve kaliteli bir klavye olmasını istiyorum bilindik markalardan.
Valorant için Rapid trigger klavye önerir misiniz? Fiyat olarak bilgim yok ama iyi ve kaliteli bir klavye olmasını istiyorum bilindik markalardan.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.441 Makaleler 3 Çözümler 21 28 Ağustos 2025 #2 ragjer dedi: Valorant için Rapid trigger klavye önerir misiniz? Fiyat olarak bilgim yok ama iyi ve kaliteli bir klavye olmasını istiyorum bilindik markalardan. Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir bilindik markaların adamakıllı manyetik klavyesi yok ki hatta neredeyse yok.
ragjer dedi: Valorant için Rapid trigger klavye önerir misiniz? Fiyat olarak bilgim yok ama iyi ve kaliteli bir klavye olmasını istiyorum bilindik markalardan. Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir bilindik markaların adamakıllı manyetik klavyesi yok ki hatta neredeyse yok.
R ragjer Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 429 28 Ağustos 2025 #3 Mantar09 dedi: Bütçe nedir bilindik markaların adamakıllı manyetik klavyesi yok ki hatta neredeyse yok. Genişletmek için tıkla... Yani kaç lira vermem gerekiyor iyi olması için? 7-8bin yeterli mi?
Mantar09 dedi: Bütçe nedir bilindik markaların adamakıllı manyetik klavyesi yok ki hatta neredeyse yok. Genişletmek için tıkla... Yani kaç lira vermem gerekiyor iyi olması için? 7-8bin yeterli mi?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.441 Makaleler 3 Çözümler 21 28 Ağustos 2025 #4 ragjer dedi: Yani kaç lira vermem gerekiyor iyi olması için? 7-8bin yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Bana göre pahalı ve gereksiz bile MCHOSE Jet 75 White Topographic Gaming Klavye bunun üstüne çıkma derim.
ragjer dedi: Yani kaç lira vermem gerekiyor iyi olması için? 7-8bin yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Bana göre pahalı ve gereksiz bile MCHOSE Jet 75 White Topographic Gaming Klavye bunun üstüne çıkma derim.
R ragjer Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 429 28 Ağustos 2025 #5 Mantar09 dedi: Bana göre pahalı ve gereksiz bile MCHOSE Jet 75 White Topographic Gaming Klavye bunun üstüne çıkma derim. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız kaliteli mi? Bilindik markalara göre kalitesiz olmasın?
Mantar09 dedi: Bana göre pahalı ve gereksiz bile MCHOSE Jet 75 White Topographic Gaming Klavye bunun üstüne çıkma derim. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız kaliteli mi? Bilindik markalara göre kalitesiz olmasın?
K ketçap mayonez Picopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 209 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #6 ragjer dedi: Valorant için Rapid trigger klavye önerir misiniz? Fiyat olarak bilgim yok ama iyi ve kaliteli bir klavye olmasını istiyorum bilindik markalardan. Genişletmek için tıkla... MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr
ragjer dedi: Valorant için Rapid trigger klavye önerir misiniz? Fiyat olarak bilgim yok ama iyi ve kaliteli bir klavye olmasını istiyorum bilindik markalardan. Genişletmek için tıkla... MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr