zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 22 Mart 2021 #1 Ayarlarım bu şekilde. Eski ayarlarım format atmamla birlikte kayboldu. İyi ayar bilen varsa söyleyebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2021
Ayarlarım bu şekilde. Eski ayarlarım format atmamla birlikte kayboldu. İyi ayar bilen varsa söyleyebilir mi?
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 22 Mart 2021 #2 zahidbolat dedi: Ayarlarım bu şekilde. Eski ayarlarım format atmamla birlikte kayboldu. İyi ayar bilen varsa söyleyebilir mi? Eki Görüntüle 935204 Genişletmek için tıkla... Neden Equalizer kullaniyorsunuz ki hocam? Ben kullanmiyorum da ondan sordum.
zahidbolat dedi: Ayarlarım bu şekilde. Eski ayarlarım format atmamla birlikte kayboldu. İyi ayar bilen varsa söyleyebilir mi? Eki Görüntüle 935204 Genişletmek için tıkla... Neden Equalizer kullaniyorsunuz ki hocam? Ben kullanmiyorum da ondan sordum.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 22 Mart 2021 #3 methz dedi: Neden Equalizer kullaniyorsunuz ki hocam? Ben kullanmiyorum da ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Kullanmadan ses kasılmıyor ki.
methz dedi: Neden Equalizer kullaniyorsunuz ki hocam? Ben kullanmiyorum da ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Kullanmadan ses kasılmıyor ki.