Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 25 Mayıs 2021 #1 Valorant'ta full dil değiştirmek yerine sadece karakterlerin dilini değiştirmek istiyorum. Oyun dosyalarından bunu ayarlamak mümkün mü?
Valorant'ta full dil değiştirmek yerine sadece karakterlerin dilini değiştirmek istiyorum. Oyun dosyalarından bunu ayarlamak mümkün mü?
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.189 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #2 Mümkün değil diye biliyorum. Artı 0 Eksi
ChuckyReyhiz Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #3 Mümkün değil. Oyun dosyalarının değiştirilmesi oyundan uzaklaştırma cezasına kadar gidebiliyor. Artı 3 Eksi
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 25 Mayıs 2021 #4 Ben bir keresinde oyunun dilini değiştirmiştim ama sadece yazılar değişmişti karakterler yine Türkçe konuşuyordu. Bug olmuştu sanırım. Artı 0 Eksi
Ben bir keresinde oyunun dilini değiştirmiştim ama sadece yazılar değişmişti karakterler yine Türkçe konuşuyordu. Bug olmuştu sanırım.
KS KS Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 25 Mayıs 2021 #5 ezuer dedi: Mümkün değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ChuckyReyhiz dedi: Mümkün değil. Oyun dosyalarının değiştirilmesi oyundan uzaklaştırma cezasına kadar gidebiliyor. Genişletmek için tıkla... Mümkünmüş arkadaşlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Araştırdım ve bu videoyu buldum. Adım adım her şeyi yaptım ve oldu. Artı 1 Eksi
ezuer dedi: Mümkün değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ChuckyReyhiz dedi: Mümkün değil. Oyun dosyalarının değiştirilmesi oyundan uzaklaştırma cezasına kadar gidebiliyor. Genişletmek için tıkla... Mümkünmüş arkadaşlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Araştırdım ve bu videoyu buldum. Adım adım her şeyi yaptım ve oldu.
K Kaptan_Price Centipat Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #6 Lintos dedi: Mümkünmüş arkadaşlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Araştırdım ve bu videoyu buldum. Adım adım her şeyi yaptım ve oldu. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ban yeme durumu oldu mu peki Artı 0 Eksi
Lintos dedi: Mümkünmüş arkadaşlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Araştırdım ve bu videoyu buldum. Adım adım her şeyi yaptım ve oldu. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ban yeme durumu oldu mu peki