0Kuzi Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 90 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #1 Merhaba, bana Valorant için ses değiştirme programı önerir misiniz? VoiceChanger olmasın, onu denediğimde bilgisayara bir şeyler olmuştu.
Merhaba, bana Valorant için ses değiştirme programı önerir misiniz? VoiceChanger olmasın, onu denediğimde bilgisayara bir şeyler olmuştu.
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 14 Nisan 2021 #2 Voicemod.
Dariahlazatova Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 696 Çözümler 1 14 Nisan 2021 #3 0Kuzi dedi: Merhaba, bana Valorant için ses değiştirme programı önerir misiniz? VoiceChanger olmasın, onu denediğimde bilgisayara bir şeyler olmuştu. Genişletmek için tıkla... VoiceMeeter diye bir uygulama var ben memnun kalmıştım.
0Kuzi dedi: Merhaba, bana Valorant için ses değiştirme programı önerir misiniz? VoiceChanger olmasın, onu denediğimde bilgisayara bir şeyler olmuştu. Genişletmek için tıkla... VoiceMeeter diye bir uygulama var ben memnun kalmıştım.
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 14 Nisan 2021 #4 Sesini değiştirerek konuş.
0Kuzi Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 90 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #5 Dariahlazatova dedi: VoiceMeeter diye bir uygulama var ben memnun kalmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam bana linkini atar mısınız ben yanlış siteden indir miyim şimdi.
Dariahlazatova dedi: VoiceMeeter diye bir uygulama var ben memnun kalmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam bana linkini atar mısınız ben yanlış siteden indir miyim şimdi.