benfatig Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #1 Selamlar yaşım 14 de peak rankım Yücelik 3, gayet iyi oynuyorum. Her ajanı oynarım, böyle canlı turnuvalara katılan bir takım olursa sevinirim ya da bu takımlara nereden ve nasıl katabileceğimi söylerseniz sevinirim, iyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2024
Selamlar yaşım 14 de peak rankım Yücelik 3, gayet iyi oynuyorum. Her ajanı oynarım, böyle canlı turnuvalara katılan bir takım olursa sevinirim ya da bu takımlara nereden ve nasıl katabileceğimi söylerseniz sevinirim, iyi günler.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.145 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #2 Buradan bulmanız zor. Discord'ta arayın. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2024
benfatig Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #3 YüzbaşıJohnPrice dedi: Buradan bulmanız zor. Discord'da arayın. Genişletmek için tıkla... Discord'da mesaj atan kişi en son 2 ay önce atmış o yüzden buraya yazdım.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Buradan bulmanız zor. Discord'da arayın. Genişletmek için tıkla... Discord'da mesaj atan kişi en son 2 ay önce atmış o yüzden buraya yazdım.