Valorant için Windows 10 vs 8.1

522223

Decapat
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
Sandisk SSD plus 240 GB
Ekran kartı
GT 620M, HD 4000
İşlemci
i5 3210m
Arkadaşlar sorum şu sistemim bir tık düşük olduğu için 10 FPS bile çok değerli benim için. Şu an Windows 10 da Valorant oynuyorum. Düşündüm ki Windows 8.1 sistemi daha az kullanan bir işletim sistemi acaba Windows 8.1'e geçsem FPS farkı olur mu? Olursa kaç FPS fark eder? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows 8.1 FPS bayağı arttırır fakat 10 kullanıcısıysanız 8.1 farklı gelebilir ben de birkaç gün önce 8.1'e geçtim geri 10'a döndüm.
10 tavsiyemdir ya arkadaşın dediği gibi LTSC kurabilirsin ya da eski sürümleri kur 1809 gibi.

Windows 10 LTSC kurabilirsiniz, fazla fazla götürür sizi.

Hocam Windows lisansın Windows Home Single Language sürüm maalesef buna geçersem Windows'um etkinleşmeyecek.

Hocam değişik gelmesi sorun değil. Zaten Dual boot kullanacağım gündelik işlerimi yine Windows 10 da halledeceğim 8.1'i sadece oyun için kullanacağım. Oyunu oyna kapat Windows 10'a geç sistem bu şekilde çalışacak.

Hocam neredeyse aynı bilgisayarı kullanıyordum Windows 10'da 40 45 FPS alırken 8.1'de 55 60 FPS'lere çıkmıştı.

Windows 10 daha güncel daha iyi olabilir oyun için. Bildiğim kadarıyla Windows 8.1 çok da başarılı bir işletim sistemi değil.

RAM kullanımı ve CPU kullanımı azalacaktır Windows 8.1'de az hizmet var çünkü. Bence 8.1 geçin. SSD performansı nasıl olur bilemem ama Windows 10 SSD performansında daha iyi.

Hocam neredeyse aynı bilgisayarı kullanıyordum Windows 10'da 40 45 FPS alırken 8.1'de 55 60 FPS'lere çıkmıştı.

Hocam biraz saçma bir soru olacak fakat boşa uğraşmak istemiyorum. İki tane Windows kurmak driver Update vs. çok uzun iş kesin bir artış görebilir miyim değerlerde ne dersiniz?

Hocam biraz saçma bir soru olacak fakat boşa uğraşmak istemiyorum. İki tane Windows kurmak driver Update vs. çok uzun iş kesin bir artış görebilir miyim değerlerde ne dersiniz?

Kesin bir artış olur bence. Zaten az hizmet var Windows 10'a göre.

Görürsünüz bence hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…