Valorant ile "A critical error has occurred and the process must be terminated" hatası

SAİDDDDD

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu hatadan bir türlü kurtulamadım. YouTube'daki tüm çözümleri denedim, oyunu silip yükleme dahil ama bir türlü oyuna giremiyorum. En son oyuna girer gibi oldu, girdi ama menüdeyken tekrar aynı hatayı verdi. Format atmadan çözsem çok iyi olacak, bilgisi olan bir arkadaşım yardım ederse çok sevinirim.

Arkadaşlar şu hatadan bir türlü kurtulamadım. YouTube'daki tüm çözümleri denedim, oyunu silip yükleme dahil ama bir türlü oyuna giremiyorum. En son oyuna girer gibi oldu, girdi ama menüdeyken tekrar aynı hatayı verdi. Format atmadan çözsem çok iyi olacak, bilgisi olan bir arkadaşım yardım ederse çok sevinirim.

Aynı hatayı kulaklık aygıtımın kablolarıyla oynarken alıyorum. Kablo ile soket arasında bir temazsızlık oluyor ve ses gelip gidiyor kulaklık kablosuyla da oynama yaptığımda ani drop yiyip beni bu uyarı ile atıyor oyundan. Bilmiyorum ne kadar yardımcı olur ama sanırım ani droplarda bu hatayı veriyor oyun. Yine de bir çözüm yolu bulamadıysan format mantıklı bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı