Valorant ile Xbox Game Pass bağlantısı nasıl kaldırılır?

Daha fazla  
Merhaba. Ben Xbox Game Pass hesabımı Riot'a bağladım ama sonra hesabımı arkadaşıma sattım. Arkadaşımla şu an hiç konuşmuyorum. Her yerden engelli, o da beni engellemiş galiba. Ona hiçbir şekilde ulaşamıyorum yani hesap da yok. Xbox Game Pass üzerinden bağlantıyı iptal etme şansım var mı?

Riot'un sitesinden kendi hesabına gir. Oradan ayarlara gir. Biraz aşağıda bağlı hesaplar var. Oradan Xbox Game Pass'i kaldır.

Adam hesabı satmış nasıl girecek bro?
Çözüm: Yeni hesap aç Riot'tan hesap bağlama yerine gel Xbox seç hesabı bağlamaya çalış uyarı gelecek zaten bu hesap bağlı vs. orada bağlantı kaldır diyerek onayla sonra kendi hesabına tekrar gelip 0'dan bağlama yap sonra yeni bağladığın yeni hesaptan bağlantıyı kaldır artık Game Pass Riot boşta kolay gelsin.

Çözüm: Yeni hesap aç Riot'tan hesap bağlama yerine gel Xbox seç hesabı bağlamaya çalış uyarı gelecek zaten bu hesap bağlı vs. orada bağlantı kaldır diyerek onayla sonra kendi hesabına tekrar gelip 0'dan bağlama yap sonra yeni bağladığın yeni hesaptan bağlantıyı kaldır artık Game Pass Riot boşta kolay gelsin.
Deniyeceğim teşekkürler

Bağlantıyı kaldır kısmı yok maalesef

Ayarlar - Uzantılar - Riot istemcisi devre dışı bırak

Link atma şansınız var mı bulamadım hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı