aalIpp Centipat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #1 Herhangi bir rekabetçi maça ilk girdigimde 2K pingle başlıyorum sonra çık gir yapınca düzeliyor ama her maçın ilk raundu AFK kalmış oluyorum.
Herhangi bir rekabetçi maça ilk girdigimde 2K pingle başlıyorum sonra çık gir yapınca düzeliyor ama her maçın ilk raundu AFK kalmış oluyorum.
shevchenko7 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE A 620M H ANAKART AMD RYZEN 5 7500F RTX4060 Tİ 8GB 32GB RAM 1 TB M2 SSD THERMALRİGHT PHANTOM SPİRİT KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #2 aalIpp dedi: Herhangi bir rekabetçi maça ilk girdigimde 2K pingle başlıyorum sonra çık gir yapınca düzeliyor ama her maçın ilk raundu AFK kalmış oluyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun bendede var düzeltebildinizmi?
aalIpp dedi: Herhangi bir rekabetçi maça ilk girdigimde 2K pingle başlıyorum sonra çık gir yapınca düzeliyor ama her maçın ilk raundu AFK kalmış oluyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun bendede var düzeltebildinizmi?