Valorant ilk kez gözüken karakterde donuyor

HolyGunN

Hectopat
Merhabalar.
Uzun zamandır Valorant oynuyorum ve yaşadığım sıkıntıdan size bahsetmek istiyorum.
Oyunda ilk defa bir karakteri görünce bilgisayarım anlık donuyor. SSD de önbellekleme sıkıntısı var galiba dedim ve HDD'ye attım. Aynı sıkıntı halen devam ediyor. Bu sorunun ana sebebi ne olabilir?
Biliyorsunuz ilk eller(pistol roundlar) bu tür oyunlarda çok önemli oluyor.
Teşekkürler.

Merhabalar.
Uzun zamandır Valorant oynuyorum ve yaşadığım sıkıntıdan size bahsetmek istiyorum.
Oyunda ilk defa bir karakteri görünce bilgisayarım anlık donuyor. SSD de önbellekleme sıkıntısı var galiba dedim ve HDD'ye attım. Aynı sıkıntı halen devam ediyor. Bu sorunun ana sebebi ne olabilir?
Teşekkürler.

Benim eski bilgisayarda da oluyordu ama şöyle bir şey deneyebilirsiniz: Oyunu performans moduna alabilecek durumdaysanız alınız, laptop kullanıyorsanız pili performans moduna alınız. Her şeyin en stabil grafikte, ayarda olduğundan emin olunuz. Son olarak da ve önemli olduğunu düşündüğüm adım ise Görev yöneticisi > Valorant'a sağ tıkla (çalışırken ve her girdiğinde bunu yapman gerekiyor) ayrıntılar> öncelik ayarla > yüksek de ve önüne bildirim gelirse onayla ve devam et.

Dostum 3 farklı seçenek var;
Sistem oyun dosyalarını harddiskten okurken zorlanıyordur,
Harddiskten veri RAM belleğe çekildiği zaman RAM bellekte yavaş işleniyordur,
ya da işlemcin RAM belleğe işlemekte zorlanıyordur.

Merhabalar.
Teşekkürler.
Sisteminin özellikleri yetmediğinden kasıyor olabilir, yani SSD'den veya HDD'den değil. SSD'de oynaman daha iyi olur. İlk defa önbelleğe alırken kasıyordur sistem, sonrasında bi' sıkıntı çıkmıyorsa oynamaya devam et.

Bu arada ilk defa bi' karakteri görünce derken oyuna yeni gelen karakterler mi yoksa ekrana gelen karakterler mi? O kısımı tam anlayamadım. Ayrıca sistem özelliklerini belirtebilir misiniz?

Sistemini paylaş.jpg

1611854903030.png

Ayrıca karakteri ilk defa görüyorum derken ekrana gelen karakteri ilk defa görünce oluyor yani her oyun ilk roundları adamların hepsini görmüş olmam gerekiyor. ve bu olay sanırım silah skinleri için de geçerli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı