GriTon Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 5500 - ASUS DUAL RTX 3060 12GB - GIGABYTE B450M-K ANAKART - 2x8 corsair 3200mhz ram - MSI 500gb M2 SSD Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #1 Valorant hesabı alacağım ve ilk maili bana devredilecek. İlk mail bende olunca satici hesabi geri alamiyor mu? Yoksa aliyor bizde ilk mail ile mi geri aliyoruz? İlk mailli olunca ne fark ediyor?
Valorant hesabı alacağım ve ilk maili bana devredilecek. İlk mail bende olunca satici hesabi geri alamiyor mu? Yoksa aliyor bizde ilk mail ile mi geri aliyoruz? İlk mailli olunca ne fark ediyor?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.527 Makaleler 49 Çözümler 12 29 Mayıs 2022 #2 Güvendiğiniz biri değilse almayın. Artı 0 Eksi
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 29 Mayıs 2022 #3 İlk maili sizde olsa bile geri alabilir. Satıcıların sahte bir güvenilirlik yaratmak için kullandığı bir kelime. Artı 0 Eksi
İlk maili sizde olsa bile geri alabilir. Satıcıların sahte bir güvenilirlik yaratmak için kullandığı bir kelime.
R RTX2023 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 1.471 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #4 Tanıdınız biri değilse dolandırılma ihtimaliniz çok yüksek. Artı 0 Eksi
lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #5 Hocam almayın ilk mail olsa bile. Valorant'ta ticket atıp tekrar hesabı geri alabiliyorlar. Artı 0 Eksi
KS KS GriTon Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 5500 - ASUS DUAL RTX 3060 12GB - GIGABYTE B450M-K ANAKART - 2x8 corsair 3200mhz ram - MSI 500gb M2 SSD Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #6 lVoLBieXl dedi: Hocam almayın ilk mail olsa bile. Valorant'ta ticket atıp tekrar hesabı geri alabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki. RTX2023 dedi: Tanıdınız biri değilse dolandırılma ihtimaliniz çok yüksek. Genişletmek için tıkla... The Tribal Chief dedi: Güvendiğiniz biri değilse almayın. Genişletmek için tıkla... Güvendiğim biri değil rastgele bir satıcı. VIN dedi: İlk maili sizde olsa bile geri alabilir. Satıcıların sahte bir güvenilirlik yaratmak için kullandığı bir kelime. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam hepinize teşekkürler ben en iyisi kendim hesap dizeyim. Artı 0 Eksi
lVoLBieXl dedi: Hocam almayın ilk mail olsa bile. Valorant'ta ticket atıp tekrar hesabı geri alabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki. RTX2023 dedi: Tanıdınız biri değilse dolandırılma ihtimaliniz çok yüksek. Genişletmek için tıkla... The Tribal Chief dedi: Güvendiğiniz biri değilse almayın. Genişletmek için tıkla... Güvendiğim biri değil rastgele bir satıcı. VIN dedi: İlk maili sizde olsa bile geri alabilir. Satıcıların sahte bir güvenilirlik yaratmak için kullandığı bir kelime. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam hepinize teşekkürler ben en iyisi kendim hesap dizeyim.