lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #11 Brazen dedi: Ben şöyle yapmayı planlıyorum. Plat'a kadar kendim çıktıktan sonra. Yanıma 2-3 kişi alıp. Rank atlamaya çalışacağız. Genişletmek için tıkla... Çok daha iyi olur ama toxicleme ihtimali dusuk insanlar bul veya arkadaslarinla gir mental en önemlisi.
Brazen dedi: Ben şöyle yapmayı planlıyorum. Plat'a kadar kendim çıktıktan sonra. Yanıma 2-3 kişi alıp. Rank atlamaya çalışacağız. Genişletmek için tıkla... Çok daha iyi olur ama toxicleme ihtimali dusuk insanlar bul veya arkadaslarinla gir mental en önemlisi.
B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 21 Şubat 2022 #12 lammf2k dedi: Çok daha iyi olur ama toxicleme ihtimali dusuk insanlar bul veya arkadaslarinla gir mental en önemlisi. Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Ben her zaman karşıyı sustururum. Çünkü bir lafıyla bile mentali düşürebiliyorlar.
lammf2k dedi: Çok daha iyi olur ama toxicleme ihtimali dusuk insanlar bul veya arkadaslarinla gir mental en önemlisi. Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Ben her zaman karşıyı sustururum. Çünkü bir lafıyla bile mentali düşürebiliyorlar.