MahmuTuncerFC Centipat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 Valorant indirirken %9'da kalıp 0.1 KB/s yazıyor. Tahminimce Flash'a indirmeye çalıştığım için ama HDD yer yok. Bilgisi olan yardım etsin.
Valorant indirirken %9'da kalıp 0.1 KB/s yazıyor. Tahminimce Flash'a indirmeye çalıştığım için ama HDD yer yok. Bilgisi olan yardım etsin.
mrramen Hectopat Kek günü Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 446 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üni. Öğrencisi 28 Ocak 2023 #2 Bende de arada sırada oluyor ama sonrasında devam ediyordu indirme. Artı 0 Eksi
pressf Centipat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #3 Programı kapa bilgisayarı yeniden başlat programı tekrar aç. MahmuTuncerFC dedi: Valorant indirirken %9'da kalıp 0.1 KB/s yazıyor. Tahminimce Flash'a indirmeye çalıştığım için ama HDD yer yok. Bilgisi olan yardım etsin. Eki Görüntüle 1648291 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Programı kapa bilgisayarı yeniden başlat programı tekrar aç. MahmuTuncerFC dedi: Valorant indirirken %9'da kalıp 0.1 KB/s yazıyor. Tahminimce Flash'a indirmeye çalıştığım için ama HDD yer yok. Bilgisi olan yardım etsin. Eki Görüntüle 1648291 Genişletmek için tıkla...
KS KS MahmuTuncerFC Centipat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #4 pressf dedi: Programı kapa bilgisayarı yeniden başlat programı tekrar aç. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama hala aynı. Artı 0 Eksi
pressf dedi: Programı kapa bilgisayarı yeniden başlat programı tekrar aç. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama hala aynı.
pressf Centipat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #5 MahmuTuncerFC dedi: Yaptım ama hala aynı. Genişletmek için tıkla... Pc yi yeniden başlatırken vanguard simgesini falan kapattın mı? Artı 0 Eksi
MahmuTuncerFC dedi: Yaptım ama hala aynı. Genişletmek için tıkla... Pc yi yeniden başlatırken vanguard simgesini falan kapattın mı?
KS KS MahmuTuncerFC Centipat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #6 pressf dedi: PC'yi yeniden başlatırken Vanguard simgesini falan kapattın mı? Genişletmek için tıkla... Deniyorum. pressf dedi: PC'yi yeniden başlatırken Vanguard simgesini falan kapattın mı? Genişletmek için tıkla... Bu sefer komple kurulumu durdurdu. Bozuk dosya var diyor Kurulumu kapatıp yeniden başlat tekrar dene diyor. pressf dedi: Pc yi yeniden başlatırken vanguard simgesini falan kapattın mı? Genişletmek için tıkla... diyor. Son düzenleme: 28 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
pressf dedi: PC'yi yeniden başlatırken Vanguard simgesini falan kapattın mı? Genişletmek için tıkla... Deniyorum. pressf dedi: PC'yi yeniden başlatırken Vanguard simgesini falan kapattın mı? Genişletmek için tıkla... Bu sefer komple kurulumu durdurdu. Bozuk dosya var diyor Kurulumu kapatıp yeniden başlat tekrar dene diyor. pressf dedi: Pc yi yeniden başlatırken vanguard simgesini falan kapattın mı? Genişletmek için tıkla... diyor.
pressf Centipat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #7 Riot Client'den ayarlardan onar yap Artı 0 Eksi
KS KS MahmuTuncerFC Centipat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #8 pressf dedi: Riot Client'den ayarlardan onar yap. Genişletmek için tıkla... Yapıyor şu an ama %100'de kaldı. Artı 0 Eksi
pressf dedi: Riot Client'den ayarlardan onar yap. Genişletmek için tıkla... Yapıyor şu an ama %100'de kaldı.
ahmet164632 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.753 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #9 MahmuTuncerFC dedi: Yaptım ama hala aynı. Genişletmek için tıkla... Arka planda bırakın indirir. Bazen öyle yapabilir. Artı 0 Eksi
MahmuTuncerFC dedi: Yaptım ama hala aynı. Genişletmek için tıkla... Arka planda bırakın indirir. Bazen öyle yapabilir.
KS KS MahmuTuncerFC Centipat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #10 ahmet164632 dedi: Arka planda bırakın indirir. Bazen öyle yapabilir. Genişletmek için tıkla... Onardı hala olmuyor kafayı yiyeceğim. Artı 0 Eksi
ahmet164632 dedi: Arka planda bırakın indirir. Bazen öyle yapabilir. Genişletmek için tıkla... Onardı hala olmuyor kafayı yiyeceğim.