IMissOld Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #11 Deniz24386 dedi: IDM ile indir Internet Download Manager: The fastest download accelerator Genişletmek için tıkla... Tamam knk Virüs değil di mi
Deniz24386 dedi: IDM ile indir Internet Download Manager: The fastest download accelerator Genişletmek için tıkla... Tamam knk Virüs değil di mi
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 21 Ocak 2023 #12 IMissOld dedi: Tamam kanka Virüs değil değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ben kullanıyorum indir eklentiyi onayla o kadar
IMissOld dedi: Tamam kanka Virüs değil değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ben kullanıyorum indir eklentiyi onayla o kadar
IMissOld Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #13 Deniz24386 dedi: Hayır ben kullanıyorum indir eklentiyi onayla o kadar. Genişletmek için tıkla... Sonrasında Valorant'ı normal bir şekilde indirecek miyim? Yani buna tanımlama falan yapmayacak mıyım
Deniz24386 dedi: Hayır ben kullanıyorum indir eklentiyi onayla o kadar. Genişletmek için tıkla... Sonrasında Valorant'ı normal bir şekilde indirecek miyim? Yani buna tanımlama falan yapmayacak mıyım
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 21 Ocak 2023 #14 IMissOld dedi: Sonrasında Valorant'ı normal bir şekilde indirecek miyim? Yani buna tanımlama falan yapmayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... İndirdiginde indirmeyi bu program devraliyor ve hızlı bir şekilde indiriyor Eğer bu da olmazsa Riot Client'i kapatıp Yönetici Olarak yeniden başlat. Sorunun çözülecektir.
IMissOld dedi: Sonrasında Valorant'ı normal bir şekilde indirecek miyim? Yani buna tanımlama falan yapmayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... İndirdiginde indirmeyi bu program devraliyor ve hızlı bir şekilde indiriyor Eğer bu da olmazsa Riot Client'i kapatıp Yönetici Olarak yeniden başlat. Sorunun çözülecektir.
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 21 Ocak 2023 #15 Bilgisayarı kapat aç. Uğraşma başka bir uygulamayla.
IMissOld Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #16 Lawien dedi: Bilgisayarı kapat aç. Uğraşma başka bir uygulamayla. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam olsa konu açmam zaten
Lawien dedi: Bilgisayarı kapat aç. Uğraşma başka bir uygulamayla. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam olsa konu açmam zaten