Valorant'ı indirmede problem yok lakin 99 olduğunda 0A dönüyor 01Kbps değil daha farklı indirme başlatılamıyor. Yeni format attım 11'den 10a her açışımda vgc installer izin istiyor ve böyle kalıyor. Saatler geçti.
Tüm Vanguard ve Valorant servislerini durdurun. Ardından cihazı yeniden başlatıp temp klasöründeki Valorantı silin. Ardından Program Files teki Riot Games,Valorant klasörlerini silip yükleyiciyi yeniden indirip deneyin.
Riot client açar mısın. Yukarı sol köşede ki butona bas. Orada yüklenme nasıl görünüyor ? Çünkü bana da bazen normal download kısmında bug oluyor, bahsettiğim yere tıklayınca normal ilerlemeyi görebiliyorum.
Riot client açar mısın. Yukarı sol köşede ki butona bas. Orada yüklenme nasıl görünüyor ? Çünkü bana da bazen normal download kısmında bug oluyor, bahsettiğim yere tıklayınca normal ilerlemeyi görebiliyorum.Eki Görüntüle 1704449
Yani bilemiyorum o zaman. Bana da normalde bazen 0.1Kb olarak görünüyordu ama bahsettiğim kısımda bir problem olmuyordu. Bittiği zaman reset atıp oynuyordum.
Tüm Vanguard ve Valorant servislerini durdurun. Ardından cihazı yeniden başlatıp temp klasöründeki Valorantı silin. Ardından Program Files teki Riot Games,Valorant klasörlerini silip yükleyiciyi yeniden indirip deneyin.