2 gündür Valorant indirmeye çalışıyorum, görseldeki gibi 0.1 KB'de kalıyor. Kapatıp açmak, yönetici olarak çalıştırmak olmadı. %32'ye kadar ilk defa geldim. Kapatıp kaybetmek istemiyorum ama çözümü varsa denerim.
Benim bilgisayar normalde tamamen Valorant'ı kaldırıyordu ama bir güncelleme gelmiş ve ben güncellerken ilk 45 oluyor sonra 0 olup 0.1 KB diyor. Görev yöneticisine bakınca ağ kullanımı 0 gözüküyor. Yönetici olarak çalıştırdım ama çözüm olmadı. Çözümü bilen söylesin.
Güncelleme ile indirme aynı şey değil, güncelleme kaynaklı sorun bende de olmuştu ancak arkadaş indiremediğinden bahsetmiş. Yüksek ihtimalle disk yavaş.
Benim bilgisayar normalde tamamen Valorant'ı kaldırıyordu ama bir güncelleme gelmiş ve ben güncellerken ilk 45 oluyor sonra 0 olup 0.1 KB diyor. Görev yöneticisine bakınca ağ kullanımı 0 gözüküyor. Yönetici olarak çalıştırdım ama çözüm olmadı. Çözümü bilen söylesin.
Hangi forumda, hangi makalede hangi yerde gördün VPN kullanarak düzeldiğini? Hadi salladın, hiç düşünmedin mi VPN kullanmanın bununla bir alakası olmadığını?
Sunucuya erişim izlenen ağlarda engellenmiş olabiliyor. Aile koruması da buna bir örnek.
Şimdi çıkıp da o zaman nasıl oynayacak demeyin. Hiçbir engel mükemmel değildir.
@Şebnem Ferah nasıl bir konuya çağırdın beni herkes birbirine laf atıyor.
Konuyu takip etmedim. Konu sahibi de ne öne çıkartmış ne de ek yardım istemiş. Sorununu çözmüştür herhalde.
@yagiizardc Görev yöneticisinden uygulamaların kaynak kullanımına bakın. Şu an olması gereken Valorant başlatıcısının yüksek disk ve CPU kullanımı sergilemesi. Aksi bir durum varsa olay günlüğünü ve varsa uygulama günlüğünü paylaşın.