Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar, Valorant indiriyordum ve yanlışlıkla Riot Clien'i kapattım, indirme yüzde 60'lardaydı. Şimdi tekrar girdim, yüzde 14'ten devam ediyor. Ne yapacağım? O kadar bekledim.
Arkadaşlar, Valorant indiriyordum ve yanlışlıkla Riot Clien'i kapattım, indirme yüzde 60'lardaydı. Şimdi tekrar girdim, yüzde 14'ten devam ediyor. Ne yapacağım? O kadar bekledim.
A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 28 Ekim 2021 #2 Kaldığı yerden devam ediyor aslında, merak etmeyin.
Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #3 adanalı ayhan dedi: Kaldığı yerden devam ediyor aslında, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir hocam.
adanalı ayhan dedi: Kaldığı yerden devam ediyor aslında, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir hocam.
Quarit Kilopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 3.944 Makaleler 1 Çözümler 25 28 Ekim 2021 #4 adanalı ayhan dedi: Kaldığı yerden devam ediyor aslında, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Eskiden ediyordu ama son güncellemelerden sonra bende de kaldığı yerden devam etmiyor. Riot Client kapanınca %11'den başlıyor tekrardan
adanalı ayhan dedi: Kaldığı yerden devam ediyor aslında, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Eskiden ediyordu ama son güncellemelerden sonra bende de kaldığı yerden devam etmiyor. Riot Client kapanınca %11'den başlıyor tekrardan
E ekrem123231 Decapat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 209 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #5 O kısmı indirdi kalan yüzde kırklık kısmı indiriyor.
A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 28 Ekim 2021 #6 Quarit dedi: Eskiden ediyordu ama son güncellemelerden sonra bende de kaldığı yerden devam etmiyor. Riot Client kapanınca %11'den başlıyor tekrardan Genişletmek için tıkla... ekrem123231 dedi: O kısmı indirdi kalan yüzde kırklık kısmı indiriyor. Genişletmek için tıkla...
Quarit dedi: Eskiden ediyordu ama son güncellemelerden sonra bende de kaldığı yerden devam etmiyor. Riot Client kapanınca %11'den başlıyor tekrardan Genişletmek için tıkla... ekrem123231 dedi: O kısmı indirdi kalan yüzde kırklık kısmı indiriyor. Genişletmek için tıkla...
Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #7 Quarit dedi: Eskiden ediyordu ama son güncellemelerden sonra bende de kaldığı yerden devam etmiyor. Riot Client kapanınca %11'den başlıyor tekrardan Genişletmek için tıkla... Kendimi vurmaya gidiyorum.
Quarit dedi: Eskiden ediyordu ama son güncellemelerden sonra bende de kaldığı yerden devam etmiyor. Riot Client kapanınca %11'den başlıyor tekrardan Genişletmek için tıkla... Kendimi vurmaya gidiyorum.
Quarit Kilopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 3.944 Makaleler 1 Çözümler 25 28 Ekim 2021 #8 Magnezyum dedi: Kendimi vurmaya gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Sakın kapatma o yüzden %100 olmasını bekle Ayrıca Riot Client açtığım zaman PC masaüstüne bile hafiften kasma yaratıyor.
Magnezyum dedi: Kendimi vurmaya gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Sakın kapatma o yüzden %100 olmasını bekle Ayrıca Riot Client açtığım zaman PC masaüstüne bile hafiften kasma yaratıyor.
Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #9 Quarit dedi: Sakın kapatma o yüzden %100 olmasını bekle ayrıca Riot Client açtığım zaman PC masaüstüne bile hafiften kasma yaratıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam konuşurken yüzde 40 oldu.
Quarit dedi: Sakın kapatma o yüzden %100 olmasını bekle ayrıca Riot Client açtığım zaman PC masaüstüne bile hafiften kasma yaratıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam konuşurken yüzde 40 oldu.
Quarit Kilopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 3.944 Makaleler 1 Çözümler 25 28 Ekim 2021 #10 Magnezyum dedi: Hocam konuşurken yüzde 40 oldu. Genişletmek için tıkla... Tuhaf bir bug var. En iyisi "Oyna" yazısını görmeden kapatmamak.
Magnezyum dedi: Hocam konuşurken yüzde 40 oldu. Genişletmek için tıkla... Tuhaf bir bug var. En iyisi "Oyna" yazısını görmeden kapatmamak.