C cicikus53 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #1 Valorant'ı bugün indirmeye başladım ama oyunun tamamının inmesine rağmen Riot Client'te %0 indirildi diyor ve oyun ne yaparsam yapayım açılmıyor.
Valorant'ı bugün indirmeye başladım ama oyunun tamamının inmesine rağmen Riot Client'te %0 indirildi diyor ve oyun ne yaparsam yapayım açılmıyor.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.698 Çözümler 2 12 Şubat 2023 #2 O herkes de olan bir hata. Bekle açılacaktır. Artı 0 Eksi
tequila sunset Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 506 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #3 cicikus53 dedi: Valorant'ı bugün indirmeye başladım ama oyunun tamamının inmesine rağmen Riot Client'te %0 indirildi diyor ve oyun ne yaparsam yapayım açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Görev yön. Kapatıp yeniden açin düzeliyor. Artı 0 Eksi
cicikus53 dedi: Valorant'ı bugün indirmeye başladım ama oyunun tamamının inmesine rağmen Riot Client'te %0 indirildi diyor ve oyun ne yaparsam yapayım açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Görev yön. Kapatıp yeniden açin düzeliyor.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 12 Şubat 2023 #4 cicikus53 dedi: Valorant'ı bugün indirmeye başladım ama oyunun tamamının inmesine rağmen Riot Client'te %0 indirildi diyor ve oyun ne yaparsam yapayım açılmıyor. Genişletmek için tıkla... 5 - 10 dakıka bekleyınız sure daha fazla uzayabılıyor eger olmaz ıse onarım atabılırsınız. Artı 0 Eksi
cicikus53 dedi: Valorant'ı bugün indirmeye başladım ama oyunun tamamının inmesine rağmen Riot Client'te %0 indirildi diyor ve oyun ne yaparsam yapayım açılmıyor. Genişletmek için tıkla... 5 - 10 dakıka bekleyınız sure daha fazla uzayabılıyor eger olmaz ıse onarım atabılırsınız.
KS KS C cicikus53 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #5 BY LEWU dedi: O herkes de olan bir hata. Bekle açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Gerekli programı kuramadık demeye başladı. N0rvecli dedi: 5 - 10 dakıka bekleyınız sure daha fazla uzayabılıyor eger olmaz ıse onarım atabılırsınız. Genişletmek için tıkla... Onarım derken neden bahsediyosunuz tam olarak ben tam bilmiyorum da. N0rvecli dedi: 5 - 10 dakıka bekleyınız sure daha fazla uzayabılıyor eger olmaz ıse onarım atabılırsınız. Genişletmek için tıkla... Dün de indirmiştim olmadı sildim şimdi bir daha yükledim ve yine olmadı malesef. Dosya Ekleri Riot Client Main 12.02.2023 17_22_21.png 978,8 KB · Görüntüleme: 30 Artı 0 Eksi
BY LEWU dedi: O herkes de olan bir hata. Bekle açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Gerekli programı kuramadık demeye başladı. N0rvecli dedi: 5 - 10 dakıka bekleyınız sure daha fazla uzayabılıyor eger olmaz ıse onarım atabılırsınız. Genişletmek için tıkla... Onarım derken neden bahsediyosunuz tam olarak ben tam bilmiyorum da. N0rvecli dedi: 5 - 10 dakıka bekleyınız sure daha fazla uzayabılıyor eger olmaz ıse onarım atabılırsınız. Genişletmek için tıkla... Dün de indirmiştim olmadı sildim şimdi bir daha yükledim ve yine olmadı malesef.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 12 Şubat 2023 #6 cicikus53 dedi: Gerekli programı kuramadık demeye başladı. Onarım derken neden bahsediyosunuz tam olarak ben tam bilmiyorum da. Dün de indirmiştim olmadı sildim şimdi bir daha yükledim ve yine olmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Client ayarlar kısmında dil seçımı vesaıre yapılan kısımda onarım olacak olmaz ıse tıcket atın. Artı 0 Eksi
cicikus53 dedi: Gerekli programı kuramadık demeye başladı. Onarım derken neden bahsediyosunuz tam olarak ben tam bilmiyorum da. Dün de indirmiştim olmadı sildim şimdi bir daha yükledim ve yine olmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Client ayarlar kısmında dil seçımı vesaıre yapılan kısımda onarım olacak olmaz ıse tıcket atın.