Valorant insanı çıldırtıyor

forcios1

Decapat
Daha fazla  
Rekabete giriyorum Valorant karşıma üst adamlar geliyor ulan ben bu adamlar yüzünden demirden çıkamıyorum lan.
Ben demir olarak giriyorum karşıma 2 kişi yüce geliyor bazen aynı takımda platin elmas geliyor şu demirden sırf bu saçmalık yüzünden çıkamıyorum özellikle takıma gelen trol ve veletler yüzünden resmen kalp krizi geçireceğim yüce ve üst pat pat kafa vuruyor.

Rekabete giriyorum Valorant karşıma üst adamlar geliyor ulan ben bu adamlar yüzünden demirden çıkamıyorum lan.
Ben demir olarak giriyorum karşıma 2 kişi yüce geliyor bazen aynı takımda platin elmas geliyor şu demirden sırf bu saçmalık yüzünden çıkamıyorum özellikle takıma gelen trol ve veletler yüzünden resmen kalp krizi geçireceğim yüce ve üst pat pat kafa vuruyor.

Galiba o yüce benim kusura bakmayın hocam. 😀

CS2 oynayın daha zevkli.

Koşarak ateş edebildiğin oyundan ne beklersin ki?

Hocam oyuna giriyorum takım 2 velet 1 trol oluyor karşı takım bakıyorum her ranktan insan var sizi neden elonuz da tutmuyorlar hocam.

Main hesabında girerse herkes kendi elosunda durur hocam. Ben altın 2 hesaptayım inanın bana 2 Mac güzel oynayayım direk kendi elomdaki insanlar gelmeye başlıyor.

Main hesabında girerse herkes kendi elosunda durur hocam. Ben altın 2 hesaptayım inanın bana 2 Mac güzel oynayayım direk kendi elomdaki insanlar gelmeye başlıyor.

Frankfurt girin orada oynayın biraz da ingilizceniz gelişir hem de. 😀

Ben de daha demin 22 vurduğum maçta sürekli bir Neon bana laf atıp durdu, kendisi 38 vurmuş ama %90 Phantom alıp body tarayarak kill çalarak bir şeye yaradığını sanıyor, sonra neden 1 yıldır bronz elosun, ya Paris'te oynayın ya da Valorant denen bu illete hiç bulaşmayın, gidin CS oynayın.

Koşarak ateş edebildiğin oyundan ne beklersin ki?
RNG recoil olduğu için şansa denk gelmiştir, koşarak vurmak Valorant'ta CS'den daha zor, çünkü mermiler bildiğin random gidiyor.

Hocam pre bulup girin yoksa aiminiz iyi değilse demirden çıkamazsınız takımınıza bir sürü troll gelir ya da farklı sunucuda oynayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı