Valorant instalock programı var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İlhan TC

Hectopat
Arkadaşlar Valorant instalock programı var mı var mı varsa da nasıl yapabilirim? PC veya mobil fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Valorant instalock programı var mı var mı varsa da nasıl yapabilirim? PC veya mobil fark etmez.
Dostum emin değilim ama olsaydı muhtemelen kullanamadan banlanırdı.Valorant anticheati gayet iyi çalışıyor.

Varda onun için iOS mobil cihaz lazım (ban riski olabilir önermem)

Madem var biliyorsun söylemicem deme adam ayıp

Hocam şaka yapıyorum ama instalock bence çok sinir bozucu bir şey, düşünsenize daha maç ekranı gelmeden bir bakıyosunuz biri Reyna kilitlemiş en arkadan geliyor.

Vallahi aga ben sövüyorum işte söve söve beni deli ettiler en son nasıl sövdüysem 1 sene ban yedim kasım 4 de açılacak hesap sende haklısın

Hocam şaka yapıyorum ama instalock bence çok sinir bozucu bir şey, düşünsenize daha maç ekranı gelmeden bir bakıyosunuz biri Reyna kilitlemiş en arkadan geliyor.
Aslında hızlandırıyor işlemi(!). 5 adet bunları kullanan arkadaş girdik maça. Rakipte kullanıyormuş. Hiç beklemeden maça attı. Ajan seçim ekranını bile görmedik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…