Valorant İnternet bağlantısı bulunamadı

Maviares

Hectopat
Daha fazla  
Daha düne kadar sorunsuz oyunu oynayabiliyorken bugün girdiğimde böyle bir hata alıyorum. Nedir sorun?

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar az önce bende de oldu çözdüm şimdi dns ayarı sorunu olduğu için DNS Sunucusu Yanıt Vermiyor Hatası sitesine girin

• Denetim masasını açın.
  • Windows ağ ve paylaşım merkezini açın.
  • Ağ ayarlarını değiştir sekmesinin altındaki sorunları giderme seçeneğine tıklayın.
  • Ağ altında bulunan internet bağlantılarına tıklayın.
  • Yeni bir internet bağlantıları penceresi açın.
  • Sonraki adıma geçin.
  • İnternet bağlantısı ile ilgili sorunları giderme butonuna tıklayın.
  • Hata mesajını görmek için cihazın sorun giderme testlerini tamamlamasını bekleyin.
bu komutları izleyin olacak bende oldu

Az önce bana da oldu ve sorunu çözdüm. Sadece modemin fişini çekin 5-10 dk arası bekleyin ve tekrar takın düzelmiş olacaktır. Yine olmazsa oyunu tamamen silin, tekrar modeminize reset atın düzelecektir. İyi oyunlar

en yakın zamanda düzelir. valorantın sitesindeki destek bölümünden bilet attım ve geri dönüşü oldu.ama çözümü söylememişlerdi bir sonraki patchte yada yakın bir zamanda küçük bir güncellemyle bunu hallederler

Bir başka çözüm olarak da; internet sağlayıcınızın güvenli internet seçeneğini "standart" olarak ayarlamak da çözüm sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…