Valorant internet Cafe bilgisayarından ban yenir mi?

kowyas

Hectopat
Valorant oynamak için ara sıra internet kafeye gidiyorum genelde oynadığım bilgisayarlar farklı oluyor. Mesela benim oynadığım bilgisayara başka zaman biri oynarken hile açsa o bilgisayarda girilen tüm hesaplara mı ban atıyor yoksa sadece o kişiye mi? Benim ban yeme ihtimalim var mı ya da yeni bilgisayar aldıktan sonra internet kafedeki bilgisayarda oynamış olmamdan dolayı benim bilgisayarıma da anakart banı vs. sıçrar mı?

Çevremde buna benzer bir olay yaşayan var ondan biraz şüphelendim kesin cevabını bilen varsa yardımcı olabilir mi? Kafamda soru işareti kalsın istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarina bir sey nasil sicrayabilir anlamadim. Eger internet kafedeki bilgisayara cihaz bani atildiysa ve giris yaparsan hesabin yasaklanabilir. Yanlis biliyor da olabilirim en iyisi Riot Destege ulas.

Birisi açsa ve cihazla birlikte ban yerse o cihaza oturduğunuzda oyunu açamazsınız ama başka cihaza geçince oynarsınız.

Artı -2 Eksi
İnternet kafenin sahibi hile yüklettirmeye izin vermez ve eğer biri bilgisayarda hile kullanırsa senin hesabın banlanmaz. Yoksa Valorant aynayacak adam kalmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı