Akamurasame Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #1 2 gün önce bilgisayarı açtıktan sonra Valorant'a, Riot sitelerine ve Epic Games'e giremediğimi fark ettim. Modemi resetledim, TTNET'in sitesinden güvenli interneti kapattım fakat düzelmedi. Sadece bende böyle. (başka internetle oynayabiliyorum.)
2 gün önce bilgisayarı açtıktan sonra Valorant'a, Riot sitelerine ve Epic Games'e giremediğimi fark ettim. Modemi resetledim, TTNET'in sitesinden güvenli interneti kapattım fakat düzelmedi. Sadece bende böyle. (başka internetle oynayabiliyorum.)
T Tuncay AKSU Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #2 Servis sağlayıcınızı arayıp durumu izah edin. İnternetinizde problem var. Artı 0 Eksi
KS KS Akamurasame Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #3 Tuncay AKSU dedi: Servis sağlayıcınızı arayıp durumu izah edin. İnternetinizde problem var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler sabah arayıp tekrar buraya yazarım. Artı 0 Eksi
Tuncay AKSU dedi: Servis sağlayıcınızı arayıp durumu izah edin. İnternetinizde problem var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler sabah arayıp tekrar buraya yazarım.