Barış Tanyeli Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 633 Çözümler 2 11 Aralık 2023 #1 Valorant ismimi değiştirirsem LoL'deki ismimde değişir mi?
Creezs Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #2 Değişmez.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #3 Evet yeni güncellemeden sonra değişiyor. Creezs dedi: Değişmez. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni güncellemeden sonra değişiyor artık iki oyundada aynı nickler oluyor.
Evet yeni güncellemeden sonra değişiyor. Creezs dedi: Değişmez. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni güncellemeden sonra değişiyor artık iki oyundada aynı nickler oluyor.
Creezs Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #4 VenomBey dedi: Evet yeni güncellemeden sonra değişiyor. Hocam yeni güncellemeden sonra değişiyor artık iki oyundada aynı nickler oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 6 aydır oynamadım oyun. Oynadığım zamanlar değişmiyordu.
VenomBey dedi: Evet yeni güncellemeden sonra değişiyor. Hocam yeni güncellemeden sonra değişiyor artık iki oyundada aynı nickler oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 6 aydır oynamadım oyun. Oynadığım zamanlar değişmiyordu.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #5 Creezs dedi: Hocam 6 aydır oynamadım oyun. Oynadığım zamanlar değişmiyordu. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef saçma bir şey yaptılar hocam. Valorant'taki "İsim#000" şeyini lolede yaptılar.
Creezs dedi: Hocam 6 aydır oynamadım oyun. Oynadığım zamanlar değişmiyordu. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef saçma bir şey yaptılar hocam. Valorant'taki "İsim#000" şeyini lolede yaptılar.
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 11 Aralık 2023 #6 VenomBey dedi: Evet maalesef saçma bir şey yaptılar hocam. Valorant'taki "İsim#000" şeyini lolede yaptılar. Genişletmek için tıkla... Oyunda o kadar çok kayıtlı hesap var ki yeni başlayanlar isim bulamıyordu.
VenomBey dedi: Evet maalesef saçma bir şey yaptılar hocam. Valorant'taki "İsim#000" şeyini lolede yaptılar. Genişletmek için tıkla... Oyunda o kadar çok kayıtlı hesap var ki yeni başlayanlar isim bulamıyordu.
7 718705 Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 307 Çözümler 1 12 Aralık 2023 #7 Barış Tanyeli dedi: Valorant ismimi değiştirirsem LoL'deki ismimde değişir mi? Genişletmek için tıkla... Riot Kimliğiniz iki oyunda da geçerli.
Barış Tanyeli dedi: Valorant ismimi değiştirirsem LoL'deki ismimde değişir mi? Genişletmek için tıkla... Riot Kimliğiniz iki oyunda da geçerli.