Valorant ışınlanma sorunu

Kriontex

Kilopat
Pingim gayet iyi. En fazla 31 gördüm. Bu zamana kadar ki çıksa çıksa böyle 40'a çıkar en fazla, her neyse ping iyi olduğu halde hem ışınlanıyorum hem de oyunu kastırıyor silip tekrar yüklemeyi düşünüyorum. Bu sıkıntı birden oldu.
Not: CS de veya başka oyunlarda bu problem yok.

Sunucu Türkiye sunucusu mu?

Aynı durum bende de oluştu ticket attım internetimde sorun olduğunu söylediler ama CS'de falan yok.

benim internetim 35Ping - 33MBS Dowland - 5.73Upload var.
Valorantta, 4, 3 civarı alıyorum bazen 8 9lara çıkıp tekrar. 4-3 oluyorum
-Sizin int. yavaş
Ve valorant genel ayarlardan, Ağ ara belleğini "Azami" yapın. İnternetinizi en fazla kullanıp, harcayan mod odur.
-Standart "Asgari" gelir o interneti olabildiğince düşük çeker.
-Ben azamide kullanıyorum. "Asgari" yapınca 12-15ping alıyorum ve dalgalanıyor ping değerleri

Ayarlardan Paket gecikmesini "Sadece metin" yapın ve kaç paket kaybı olduğuna bakın.
%0 ise paket kaybı yokdur
-Bi o göstergeyi açıp bi el deatmatch atın, ara ara gözlemleyin bakın değerlere

100 MB download 5 MB upload 30 ping

İyide benim zaten ping değerlerim gayet iyi bu pingleri diğer oyunlarda almak çok iyi bu pingler diğer oyunlarda sıkıntı yaratmazken bunda neden yaratsın bence benim sorunum paket kaybı.

İyide benim zaten ping değerlerim gayet iyi bu pingleri diğer oyunlarda almak çok iyi bu pingler diğer oyunlarda sıkıntı yaratmazken bunda neden yaratsın bence benim sorunum paket kaybı.

E o zaman girin oyuna paket kaybı, Gecikme değerleri vs. açın bakın değerlere?
Benceyle, menceyle bir ileri bir geri gidiyosunuz?
Anladığım kadarı ile çok anlamıyorsunuz, Oyunlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…