Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 18 Temmuz 2021 #11 OPERATÖR GOD dedi: E o zaman girin oyuna paket kaybı, gecikme değerleri vs. açın bakın değerlere? Benceyle, menceyle bir ileri bir geri gidiyosunuz? Anladığım kadarı ile çok anlamıyorsunuz, oyunlardan. Genişletmek için tıkla... Abi ceza yemissin.
OPERATÖR GOD dedi: E o zaman girin oyuna paket kaybı, gecikme değerleri vs. açın bakın değerlere? Benceyle, menceyle bir ileri bir geri gidiyosunuz? Anladığım kadarı ile çok anlamıyorsunuz, oyunlardan. Genişletmek için tıkla... Abi ceza yemissin.
Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 21 Temmuz 2021 #12 oyunu silip tekrar yüklemiştim olmuştu şimdi tekrar çıktı neden oluyor ya?
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 21 Temmuz 2021 #13 Kriontex dedi: oyunu silip tekrar yüklemiştim olmuştu şimdi tekrar çıktı neden oluyor ya? Genişletmek için tıkla... İnternetin gidik
Kriontex dedi: oyunu silip tekrar yüklemiştim olmuştu şimdi tekrar çıktı neden oluyor ya? Genişletmek için tıkla... İnternetin gidik
Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 21 Temmuz 2021 #14 OPERATÖR GOD dedi: İnternetin gidik. Genişletmek için tıkla... Tekrar yükleyince neden olmadı peki? Pingi iyi olup bunu yaşayan çok var diğer oyunlarda yok bu problem.
OPERATÖR GOD dedi: İnternetin gidik. Genişletmek için tıkla... Tekrar yükleyince neden olmadı peki? Pingi iyi olup bunu yaşayan çok var diğer oyunlarda yok bu problem.