Valorant işlemci ve ekran kartını düşük kullanıyor

zSakura

Hectopat
Daha fazla  
Sorunumu videoda anlattım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci sürekli %33 0,79 GHz de kalıyor ve Valorant ekran kartını kullanmıyor. Oyundayken şarj bitti bilgisayar kendini kapattı ondan sonra oldu. Bataryayı vb. çıkarttım düzelmedi.
Durum güncellemesi : şuanda islemci %98 ekran kartı %100 kullanıyor halen 27 fps 120ms render latency alıyorum

Son düzenleme:
Harici ekran kartını devreye sokmayı denedin mi?
Hocam oyun performans ayarlarinda ekran kartını devreye soktum ve görev yöneticisinde harici ekran kartının 3D kısmını kullanıyor
Performans ayarlarından minimum işlemci kullanimini %100 yaptım ona rağmen oyunda 60 kullanıyor ve 1,58GHz

Son düzenleme:
Güç seçeneklerinden işlemci ve ekran kartı gibi uygulamaları maksimum performans konumuna getirmeyi dener misiniz.

Güç seçeneklerinden işlemci ve ekran kartı gibi uygulamaları maksimum performans konumuna getirmeyi dener misiniz.
Hocam onlarin hepsi maximumda bilgisayarı şarjdan çekince fps artıyor şarja takınca işlemci 0,79 kitliyor fps düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…