Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.424 Makaleler 11 Çözümler 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #11 shicevold dedi: Haklısınız internetin kendisi böyle degil zaten ama bu 2 Kasım'dan itibaren böyle oldu altyapınız bozuk diyorlar, kablolara bakın edin düeltin sorun sizde vb. anlatıyorlar internet yavas yavas düzeldi ama bu sefer Valorant bozdu. Genişletmek için tıkla... Pek düzelmişe benzemiyor bizim altyapısı olmayan köyde bile bu değerlerden fazla alıyorum. TurkNet, Superonline, Turkcell'e falan geçin.
shicevold dedi: Haklısınız internetin kendisi böyle degil zaten ama bu 2 Kasım'dan itibaren böyle oldu altyapınız bozuk diyorlar, kablolara bakın edin düeltin sorun sizde vb. anlatıyorlar internet yavas yavas düzeldi ama bu sefer Valorant bozdu. Genişletmek için tıkla... Pek düzelmişe benzemiyor bizim altyapısı olmayan köyde bile bu değerlerden fazla alıyorum. TurkNet, Superonline, Turkcell'e falan geçin.
shicevold Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #12 Yerayay dedi: Pek düzelmişe benzemiyor bizim altyapısı olmayan köyde bile bu değerlerden fazla alıyorum. TurkNet, Superonline, Turkcell'e falan geçin. Genişletmek için tıkla... değiştirmeyi çok isterim ama hazirana kadar zamanı var 1 yıl beklemem lazım
Yerayay dedi: Pek düzelmişe benzemiyor bizim altyapısı olmayan köyde bile bu değerlerden fazla alıyorum. TurkNet, Superonline, Turkcell'e falan geçin. Genişletmek için tıkla... değiştirmeyi çok isterim ama hazirana kadar zamanı var 1 yıl beklemem lazım
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.424 Makaleler 11 Çözümler 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #13 shicevold dedi: Değiştirmeyi çok isterim ama hazirana kadar zamanı var 1 yıl beklemem lazım. Genişletmek için tıkla... Kötü olmus o zamana kadar çağırın gelsinler baksınlar ne sıkıntısı var.
shicevold dedi: Değiştirmeyi çok isterim ama hazirana kadar zamanı var 1 yıl beklemem lazım. Genişletmek için tıkla... Kötü olmus o zamana kadar çağırın gelsinler baksınlar ne sıkıntısı var.
shicevold Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #14 Yerayay dedi: Kötü olmus o zamana kadar çağırın gelsinler baksınlar ne sıkıntısı var. Genişletmek için tıkla... Saka gibi kendi telefon internetime baglanıyorum Valorant 500ms ama normalde gayet iyi
Yerayay dedi: Kötü olmus o zamana kadar çağırın gelsinler baksınlar ne sıkıntısı var. Genişletmek için tıkla... Saka gibi kendi telefon internetime baglanıyorum Valorant 500ms ama normalde gayet iyi