sefa2121 Picopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 205 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 Başlıkta belirtiğim gibi Valorant oynayan varsa sizde çökmüş mü? Sebebini bilen var mı?
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 25 Haziran 2021 #2 Valorant düzeldi mi? bu konu da başkaları da aynı sorunu yaşamış neden çöktüğünü bilmiyorlar.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 25 Haziran 2021 #3 Evet. Sunuculardan kaynaklı bir bağlantı kopma sorunu yaşandı. O sırada olan tüm maçlar kapandı ve karşılaşmalar iptal edildi. Şu anda hizmet durumu sayfasında problem çözülmüş olarak görünüyor. https://status.riotgames.com/valorant?region=eu&locale=tr_TR
Evet. Sunuculardan kaynaklı bir bağlantı kopma sorunu yaşandı. O sırada olan tüm maçlar kapandı ve karşılaşmalar iptal edildi. Şu anda hizmet durumu sayfasında problem çözülmüş olarak görünüyor. https://status.riotgames.com/valorant?region=eu&locale=tr_TR
Fikrisngl Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #4 Hocam bir tık konu dışı olacak ama bu oyunun neden bugları hiç bitmiyor?
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 25 Haziran 2021 #5 Fikrisngl dedi: Hocam bir tık konu dışı olacak ama bu oyunun neden bugları hiç bitmiyor? Genişletmek için tıkla... CS:GO'nun da sunucuları çöküyor. Tek Valorant ile alakalı değil. Ancak gene de Valorant'ta dengelenmesi ve düzeltilmesi gereken bir sürü olay var.
Fikrisngl dedi: Hocam bir tık konu dışı olacak ama bu oyunun neden bugları hiç bitmiyor? Genişletmek için tıkla... CS:GO'nun da sunucuları çöküyor. Tek Valorant ile alakalı değil. Ancak gene de Valorant'ta dengelenmesi ve düzeltilmesi gereken bir sürü olay var.
araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 25 Haziran 2021 #6 Ben de yaşadım da şu an düzeldi bu arada.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 25 Haziran 2021 #7 Fikrisngl dedi: Hocam bir tık konu dışı olacak ama bu oyunun neden bugları hiç bitmiyor? Genişletmek için tıkla... En son ep1 act2'de oldu bu olay.
Fikrisngl dedi: Hocam bir tık konu dışı olacak ama bu oyunun neden bugları hiç bitmiyor? Genişletmek için tıkla... En son ep1 act2'de oldu bu olay.
Fikrisngl Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #8 methz dedi: En son EP1 act2'de oldu bu olay. Genişletmek için tıkla... Bu olaydan bahsetmiyorum bildiğin gibi oyunda bir çok bug var ve çoğu Raze ile yapılıyor.
methz dedi: En son EP1 act2'de oldu bu olay. Genişletmek için tıkla... Bu olaydan bahsetmiyorum bildiğin gibi oyunda bir çok bug var ve çoğu Raze ile yapılıyor.